SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayıp Kız Bulundu

0
Güncellendi - 2018-09-29 03:50:33
Kayıp Kız Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

24 Eylül günü kırsal mahalledeki evinden okula gitmek üzere çıktıktan sonra kayıplara karışan 15 yaşındaki kızın Sivas'ta bulunduğu bildirildi.

Hekimhan ilçesinin Güzelyayla Mahallesi'nde oturan 15 yaşındaki Gamze Sarı, 24 Eylül Pazartesi günü okula gitmek üzere evden çıktığı, ancak okula gitmediği, eve dönmeyince anlaşılmıştı. Kızın jandarma ve polise başvuran babası Mehmet Sarı, “Kızımın okulu ilçede. 13.30’de evden çıkmış, 14.00’de ilçeden minibüse binerek, Malatya’ya gitmiş. Malatya’nın hiçbir yerini bilmiyor” demiş, Malatya'da Çevre Yolu Turgut Temelli Alt kavşağında görüldüğünü belirterek, bulunması için vatandaşların da yardımını istemişti.

Kızın Sivas'a gittiğinin belirlenmesi üzerine Sivas İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleriyle irtibata geçildi. Ekipler, kızı bulmak için Sivas'ta otogar ve hastanelerin güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Yapılan incelemede kızın Sivas Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne ve Numune Hastanesine geldiğini tespit eden polis ekipleri, dün akşam saatlerinde güvenlik kamerası sayesinde genç kızı buldu. Polis, bulunan genç kızı Sivas'a gelen baba Mehmet S.'ye teslim etti.

Bu arada, kayıp kızın yakınları, sosyal medyada bir teşekkür mesajı yayınladılar. Bu mesajda, "5 gün önce Hekimhan da kayıp olan kızımız Gamze Sarı sağ salim bulunmuştur. Emeği geçen Malatya Milletvekilimiz MKYK üyesi sn. Öznur Çalık'a, Sivas Valimize, Sivas İl Emniyet Müdürü nezdinde tüm emniyet teşkilatımıza üstün gayretlerinden dolayı minnetlerimizi sunuyor, teşekkür ediyoruz." denildi.

AKP Milletvekili Öznur Çalık da, sosyal medya hesabından "Bugün Sivas Valimizden iyi haberi aldık. Gamze kızımız bulundu, ailesine teslim edildi. Sivas Valimiz nezdinde tüm emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyorum" mesajını paylaştı.

Yeni Malatya Gazetesi (yenimalatya.com.tr)- malatyahaber.com- Sivas, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Mehmet Metin (5 yıl önce)
    Öncelikle aileye geçmiş olsun bir daha böyle bir olay yaşanmaması dileğiyle, gözleri aydın.15 yaşındaki bir kız çocuğunun ne yediğinden ne içtiğinden kime gittiğinden haberiniz olsa ne olacak. Yetkili merciler zaten olayı çözerler. (polisi, savcısı, hakimi) Olayı dillendirip konu hakkıda bilgi edinmek için olayı yaşayan aileye neden bütün kamuoyu önünde üzüntü yaşatsınlar. Şükür sağ salim bulunmuş diyen yok. Olayı merak eden çok. Hangi ara böyle olduk? Düşündürücü! Biraz empati kurunca kendilerini ailenin yerine koyduklarında ne demek istediğimi ancak öyle anlayabilirler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ersin akar (5 yıl önce)
    Nerde kalmış bu kız ne yemiş ne içmiş nerde kalmış kime gitmiş bunla ilgili haber yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Sanane ersin ;derdi seni aldı.çok şükür bulunmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • kenan (5 yıl önce)
    bu nasıl saçma bir haber detay yok Kız sivasta ne geziyor ? kim götürmüş bunları bizmi araştıralım
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahim (5 yıl önce)kenan isimli kullanıcı yorumuna
    Derdi seni mi aldı kenan sen kendine bak cok merak iyi değildir.çok şükür bulunmuş
    0
    0
    Yanıtla