SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayıp Kızın Vukuatı!

A- A+ PAYLAŞ

Kayıp olduğu için aranırken bulunan 19 yaşındaki kızın, yaşı küçük biriyle gece kaldıkları kulübede ilişkiye girdiği belirlenirken, hakkında “Reşit Olmayanla Cinsel İlişki” suçlamasıyla işlem başlatıldı.

Kayıp olduğu için ailesinin polise başvurduğu 19 yaşındaki K.M. adlı bayan, polis tarafından bulundu. İfadesi alınan K.M., evden kendi isteği ile ayrıldığını, yaşı 18’den küçük olan Ç.B. adlı gençle Yeşilyurt ilçesine gidip gezdiklerini, burada geceyi terk edilmiş bir kulübede geçirdiklerini, kendi isteği ve rızasıyla Ç.B. ile cinsel ilişkiye girdiğini, şikayetçi olmadığını söyledi. Yaşı küçük olduğu için “mağdur” sıfatıyla ifadesi alınan Ç.B. de şikayetçi olmadı. “Reşit Olmayanla Cinsel İlişki” suçlamasıyla hakkında işlem yapılan K.M. serbest bırakıldı.

Öte yandan gece 21.45 sıralarında polise başvuran 32 yaşındaki A.K. adlı bayan, çalıştığı işyerine gelip sürekli bakmak suretiyle kendisine rahatsızlık verdiğini, iş çıkıcı servisle eve giderken aracıyla takip ettiğini, indikten sonra kendisine sözle tacizde bulunduğunu öne sürdüğü 60 yaşındaki K.A. adlı şahıstan şikayetçi oldu. Şahıs suçlamayı kabul etmezken, A.K.’den ve olay sırasında aracının camını kırdığını öne sürdüğü F.E. adlı şahıs hakkında şikayetçi olduğunu söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız