SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayıp Kızlar Ankara'da Çıkınca..

A- A+ PAYLAŞ

Kiltepe Mahallesi'nde 17 yaşlarındaki iki kızları ortadan kaybolan kadınlar, komşuları olan 2 kadından şüphelendiklerini söylerken, kızlar Ankara'dan arayınca, komşularından şikayetçi olmaktan vazgeçtiler. Paşaköşkü Mahallesi'nde de, kızlarını evde bulamayan anne babanın şikayeti, ilginç bir olayı ortaya çıkardı.

KAYIP KIZLAR..
Kiltepe Mahallesi'nde oturan Z.Ş. ve S.D. adlı kadınlar, polise başvurarak 17 yaşlarındaki kızları H.Ş. ve B.D.'nin, 6 Mart günü sabah 06.00 sıralarında "işe gidiyoruz" diyerek evden çıktıklarını ve bir daha kendilerinden haber alamadıklarını, bu durumdan dolayı komşuları olan H.D. ve E.O. adlı kadınlardan şikayetçi olduklarını bildirdiler. Polis araştırmayı sürdürürken, Z.Ş. ve S.D., yeniden polise başvurarak, kızlarının Ankara'da olduklarını öğrendiklerini, komşularından şikayetten vazgeçtiklerini söylediler.

PAŞAKÖŞKÜ'NDEKİ OLAY..
Öte yandan Paşaköşkü Mahallesi'nde oturan Y.K. adlı şahıs ile eşi A.K. polise başvurarak, akrabalarının yanına gittiklerini, kızları S.K.'nın evde yalnız kaldığını, ertesi gün döndüklerinde, kızlarının evde olmadığını, yerde cam kırığı ve kan izlerini gördüklerini, üzerinde "G'nin kolu kanadı, hastaneye götürüyorum.." yazılı not bulduklarını bildirdiler.

Anne babanın 23.30 sıralarında yaptığı bu şikayet üzerine araştırmaya başlayan polis, 23 yaşındaki G.K. adlı gence ulaştı. G.K., polise verdiği ifadede, arkadaşı olan S.K.'nın çağırması üzerine yanına gittiğini, aralarında çıkan tartışma sonrası da elini kapı camına vurduğunu, böylece yaralandığını anlattı. G.K. hakkında "Konut Dokunulmazlığını İhlal ve Mala Zarar Verme" suçlamasıyla yasal işlem yapıldı.

Soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız