SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayıp Kızlar

A- A+ PAYLAŞ

İl merkezinde polise başvuran 4 aile, yaşları 14 ila 19 arasında değişen kızlarının kayıp olduğunu bildirerek, bulunmalarını istediler.

Başharık Mahallesi’nde oturan 46 yaşındaki H.B., polise başvurarak, sabah dershaneye gideceğini söyleyerek evden ayrılan 19 yaşındaki kızı D.B.’nin eve geri dönmediğini bildirdi ve kızının bulunmasını istedi.

Yeşiltepe Atatürk Mahallesi’nde oturan 31 yaşındaki E.Y. adlı kadın da, 14 yaşlarındaki kızı S.Y.’nin sabah okula gittiğini, geri gelmediğini, kızının C.adlı şahıs tarafından kaçırılmış olabileceğini polise bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

Karakavak Mahallesi’nde oturan 42 yaşındaki V.Ç. de, öğle saatlerinde okula gideceğini söyleyen kızı Z.Ç.’nin akşam eve gelmediğini, başına kötü bir şey gelmesinden korktuğunu polise bildirerek, kızının bulunmasını istedi.

Çukurdere’de oturan 16 yaşındaki B.Y. adlı kızın da, evinden ayrılıp geri dönmediği babası 49 yaşındaki M.Y. tarafından polise bildirildi. Polis kızı aramaya başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız