SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayıp Liseliler..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, lise 2. sınıf öğrencisi iki gençten bir haftadan beri haber alınamıyor.

Malatya Lisesi 2. sınıf öğrencisi olan ve aynı sınıfta okuyan Semih Özden (sağdaki fotoğrafta) ve Serkan Buğdacı (soldaki fotoğrafta)'dan 6 Mayıs tarihinden beri haber alınamıyor. Gençlerin, arkadaşlarına Karakaya Barajı kenarına piknik yapmaya gittiklerini söylediği öğrenildi.

İki lise öğrencisinin bulunması için aileleri ile birlikte çok titiz bir çalışma yürütüldüğünü belirten Vali Halil İbrahim Daşöz, "Emniyet ve jandarma birimlerimiz ile diğer unsurlar her ihtimalin üzerinde duruyor. Ayrıntılı olarak teknik çalışma yapılıyor. Maalesef şu ana kadar çok olumlu bir noktaya gelmiş değiliz. Bu çalışmalar sürdürülecek. Valilik olarak olayın takipçisiyiz" dedi.

Vali Daşöz, çocukların piknik yapmak düşüncesiyle evden ayrıldıklarını belirterek "Bir rivayete göre, baraj bölgesinde görülmüşler. Bununda araştırılması yapılıyor. İnşallah boğulmamışlardır. Araştırmalarımız tüm yoğunluğu ile devam ediyor" diye konuştu.

Çocukların örgüt bağlantısı olup olmadığı yönünde bir soruya ise Daşöz, "Bu da ihtimal dahilinde dikkate alınan bir husus ama bunu gösteren bir delil şu an yok. Ancak, çocuklar derli toplu. Biri takdirname diğeri teşekkür almış" diye cevap verdi.

Kayıp olan Semih Özden ve Serkan Buğdacı adlı öğrencilerin aileleriyle bir sorunları olmadığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız