SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayıp Mert'in Cesedi Bulundu

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:26:34
Kayıp Mert'in Cesedi Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

Kars’ta kaybolan Mert Aydın’ın cesedi kent merkezine 7 kilometre uzaklıktaki tabyada bulundu. Mert'in boğularak öldürüldüğü iddia edildi.

Kars merkezine yaklaşık 7 kilometre uzaklıkta, Karadağ Mahallesi, Karadağ Çöplüğü’nün hemen üstündeki boş tabyanın içinde bulunan çocuk cesedinin 9 yaşındaki Mert Aydın’a ait olduğu belirlendi. Küçük Mert boğazına ip bağlanarak boğularak öldürüldüğü ileri sürüldü. Olay yerine gelen Mert’in yakınları sinir krizi geçirdi. Polis bölgede yoğun güvenlik önlemleri aldı. Güvenlik şeridi çekilen tabyaya Mert’in yakınlarının girmesine izin verilmedi. Olay yerine gelen savcının incelemesinin ardından 112 ekiplerince küçük Mert’in cesedi ambulansa taşınarak Kars Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Dün saat 12.00 sıralarında evden çıkan 9 yaşındaki Mert Aydın’dan bir daha haber alınamadı. İhbar üzerine harekete geçen polis, bir iş yerinin kamerasında Mert’in görüntüsüne ulaştı. 40- 45 yaşlarında birinin başını okşadığı Mert’in kaçırıldığı üzerinde yoğunlaşan polis, her yerde arama yaptı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız