SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayıp Raporu!

A- A+ PAYLAŞ

Polis aileleri tarafından kayıp oldukları bildirilen kız ve erkekleri bulmak için araştırmalarını sürdürüyor. Evden kaçan iki kız ise Akçadağ'da bulunarak ailelerine teslim edildi.

Polise başvuran 54 yaşındaki N.A. adlı şahıs, markete alışverişe gideceğini söyleyerek evden ayrılan 21 yaşındaki kızı L.A.’nın geri dönmediğini bildirdi ve bulunmasını istedi.

Sarıcıoğlu Mahallesi’nde oturan 37 yaşındaki Z.E. polise gece polise başvurarak, 10 yaşındaki oğlu Y.E.’nin, okuldan geldikten sonra yakındaki parka oynamaya gittiğini, ancak geri dönmediğini bildirdi. Polis çocuğu aramaya başladı.

Zafer Mahallesi’nde oturan 44 yaşındaki M.A., 18 yaşındaki oğlu N.A.’nın kayıp olduğunu polise bildirdi ve bulunmasını istedi.

Yamaç Mahallesi’nde oturan 31 yaşındaki B.A. adlı şahıs da, kız kardeşi 22 yaşındaki H.A.’nın öğleden sonra ayrıldığı evlerine dönmediğini, daha önce 2 kez intihara kalkışan kız kardeşinin hayatından endişe ettiklerini polise bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

36 yaşındaki Ş.Y. adlı kadın da, 11 yaşındaki oğlu U.Ş.’yi, yatılı okumakta olduğu başka bir ile göndermek için eski terminalden arabaya bindirdiğini, oğlunun okula gitmediğini ve kayıp olduğunu öğrendiğini polise bildirerek, oğlunun bulunmasını istedi.

Hekimhan’ın Karşıyaka Mahallesi’nde de 54 yaşındaki Ş.Ş. adlı şahıs, 17 yaşındaki kızı N.Ş.’nin okula gideceğini söyleyerek evden ayrıldığını, okula gitmediğini öğrendiklerini polise bildirdi ve kayıp olan kızının bulunarak kendilerine teslim edilmesi talebinde bulundu.

Bu arada, 15 yaşındaki S.K. ve 14 yaşındaki O.T. adlı kızlar, Malatya- Kayseri yolu üzeri Akçadağ sınırlarındaki bir işyerinin önünde bulundular. 19 Şubat günü evlerinden kazan kızların, kendi rızaları ile 19 yaşındaki F.I. adlı gencin akrabalarında kaldıklarını söyledikleri, kızlar ailelerine teslim edilirken, F.I. hakkında soruşturmaya başlandığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız