SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayıp Tıbbiyeli Genç Ölü Bulundu

0
Güncellendi - 2016-11-08 21:58:26
Kayıp Tıbbiyeli Genç Ölü Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da kaldığı öğrenci evinden 24 Ekim günü ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden bilgi alınamayan İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi 1. sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Enis Eren’in 15 gün sonra cesedine ulaşıldı. Ceset dağlık alanda doğal su yatağı içinde Köy Korucuları tarafından bulundu.

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi 1. sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Enis Eren'den 15 gündür haber alınamıyordu.  İnönü Üniversitesi’nin karşısındaki sitede öğrenci evinde kalan Eren 24 Ekim günü yanına cep telefonu ve cüzdanını almadan çıkmış ve bir daha kendisinden haber alınamamıştı.

tıbbiyeli3Ailesi Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde yaşayan Enis Eren'in bulunması için AFAD ve diğer kurumların özellikle Çamurlu Mahallesi ve Venk Mahallesi bölgesindeki dağlık alanda yaptığı çalışmalarda bir sonuç çıkmamıştı.

Pazartesi günü öğle sonrasında AFAD ekipleri Eski Çamurlu Mahallesi ile mevcut Çamurlu Mahallesi arasındaki vadi içinde arama yaparken, yöre halkının Kusuk veya Subaşı olarak nitelendirdiği dağlık bölgede köy korucuları Enis Eren’in cansız bedeni ile karşılaştı. Eren’in cesedi, bölgedeki aramalar esnasında 31 Ekim günü bulunan ayakkabılarının olduğu noktaya yaklaşık 200 metre uzaklıkta olduğu kaydedildi.  Cesedin dağlık alandaki doğal su yatağı içinde olduğu görüldü.

Durum Polis ve Jandarma ekiplerine bildirince olay yerine hem polis ekipleri, hem de jandarma ekipleri geldiler.

Emniyet Olay Yeri İnceleme Şubesi ekiplerince ceset ve çevresinde yapılan incelemenin ardından cenaze dağlık alandan AFAD ekiplerince indirildi. Ceset daha sonra otopsi yapılmak üzere cenaze aracı ile Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

-Donarak ölme ihtimali

Kayıp gencin daha önce psikolojik rahatsızlık geçirdiği bu hastalığının tekrar nüksetmesi sonucu kontrolünü kaybetmiş olabileceği ve dağlık alanda düşerek yaralandığı ve donarak ölmüş olma ihtimalinin yüksek olduğu iddia ediliyor.

Öte yandan bölgedeki aramalar esnasında Venk Mahallesi'nin üst kısmındaki bölgede çobanlık yapan bir kişinin 28 Ekim'de Enis Eren'i gördüğünü öne sürerek "Kendi kendine konuşuyordu" dediği iddia edilmişti.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

üniversiteli1

tıbbiyeli2

tıbbiyeli

tıbbiyeli4

tıbbiyeli5

tıbbiyeli6

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • HARBİ ADAM (7 yıl önce)
    Ateş düştüğü yeri yakar Allah rahmet etsin ailesinin başı sağolsun.Taktiri ilahi tamam da arayanların hiç mi kusuru yok yazıklar olsun bir can kurtulabilirdi
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (7 yıl önce)
    Maalesef bu ülkede insanların pekte degeri yok bura birinci kusurlu olan gençin ailesi siz çocuğunuzun sağlık sorununu bilipte kendini kaybettiğini tehlikeye ve uçurum kenarına bırakmışsınız kardeşim evlattan daha değerli neyimiz varr ikincisi arama köpekleri var neden köpeklerle arama yapılmamıştır bundan sonra başka gençler ölmesin diye herkes üstüne düşeni yapsın ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun. ...
    0
    0
    Yanıtla
  • SEDAT (7 yıl önce)
    Bu üzücü olay gösteriyor'ki gencimiz profesyonelce aranmamış neticede yapılacak çok şey varken tüm ümitler göz göre göre tüketilmiş Allah rahmet etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • sude (7 yıl önce)
    üniversitenin etrafı doğal olarak uçurumlu ve bakımsız.en dış kısımlara güvenli bir çevre düzenlemesi gerekiyor.bu insanlar dün liseliydi,üniversiteli olunca birden büyümüyorlar,ana kuzusu bunlar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Emrah Idaçlı (7 yıl önce)
    Takdiri ilahi arkadaşlar herkes birbirini suçluyor. İşini yapamayanlarda, sağlık problemi olduğunu bildikleri evlatlarini gözlerinin önünden ayirmalarin da ailenin kendini sorgulamasi lazım diye düşünüyorum. Ayrıca genç arkadaşımıza burada vefat etmek yazılmış. Alniniza yazilani silemezsiniz. Yoksa bir vatandaş da şans eseri görüp kurtarabilirdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı44 (7 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin ve mekanı cennet olsun, yukarda arkadaşların değidiği gibi sözde inönü ünv doğa ve dağcılık kulübü ve bilmem dağ bisikleti kulübü, yok Rambo olmaya meraklı ünv gençleri sizden ne haber. Afat hani senin profosoyonelliğin veya asayiş birimleri... Demekki bu tür olaylarda başarılı olabilmek için o yörenin insanı olacaksın vede korucular gibi canı gönülden çalışacaksın. Muhsin Yazıcıoğlu kazasında bile günler sonra yine Korucular enkaza ulaşabilmişti
    0
    0
    Yanıtla
  • Çamurlu'lu Aziz (7 yıl önce)
    Bu genç arkadaşımız kaybolduğundan beri afat ve inorsan ekibi bizim dağlarda eksik olmadılar gece gündüz aramaya devam ediyolardı burda kızacak tek kişi var oda jandarma ekipleridir. Köylüler ayaklanmasaydılar jandarma ekibinin hiç umrunda olmazdı. Genç arkadaşa Allah'tan rahmet ailesine sabırlar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Rahmetliyi bulmamak için elimizden geleni yapmışız. Ayakkabısının 200 metre ilerisinde bulunduysa yorum yapmaya gerek yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (7 yıl önce)
    31 ekimde ayakkabi bulunuyor ve onun 200 metre ilerisinde7 gün sonra ceset bulunuyor bu afat ın başındakilere sorulmalı, ekibin dağda nanemi topluyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bünyamin Yaman (7 yıl önce)
    Aslında yazmamız gerekeni unutmuşuz..İnönü Üniversitesi Kampüsünde en az 35 bin öğrenci var. Sayın rektör sosyal paylaşım sitelerinde yürüyüş fotoğraflarını paylaşıyor. Keşkem kendi üniversitesi öğrencisinin bulunması içinde bir yürüyüş yapsaydı ve o genç kısa sürede bulunabilseydi. Sayın hoca öyle bir etkinlik yapsaydı, binlerce öğrenci dağ taş arkadaşlarını arardı. Çamurlu Köyü biliyorsunuz, üniversitenin komşusu. Cenazenin bulunduğu yer ise üniversiteye çok uzak değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bünyamin Yaman (7 yıl önce)
    Yorumların hepsi ayna kaynak gibi. Bazı resmi kurumların sözde arama-kurtarma ekipleri mesailerini doldurmak için boş boş dolaşırken, AFAD ekiplerinin o dağlarda harcadığı emeği boş görmek insafsızlıktır. Ayrıca acaba diğer resmi kurumların ekipleri neredeymiş. Bölgeyi görmeden, araziyi bilmeden bilmeden klavye başında sallamak ahlaki değildir. Madem bu kadar haklı olarak üzüldünüz, bu şehirde 21 yaşındaki gençten 15 gündür haber alınamıyordu. siz neden kılınızı kıpırdatmadınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • BULGURLU (7 yıl önce)
    AFAD AFALLAMIŞ.ÇOCUĞA YAZIK OLMUŞ.ALLAH RAHMET EYLESİN, AİLESİNE ALLAH SABIRLAR VERSİN.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin çamurlu (7 yıl önce)
    Pazar günü dağdaki akutçulara denk geldik hepsi bir yerde toplanmışlar fotoğraf çekiyorlar sanki pikniğe gelmişler. etrafı tarasalar belki zamanında bulunurdu. bunlarda akutçulara olmaz dağı bizim gibi iyi bilen birilerini yanına alabilirdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeş bende ayni yerde çalışıyorum böylesi ilginç bir yorumu sende duyuyorum. Bu adamlar boğulma,trafik kazasi , kayıp arama bakıyorlar. Ayrica dağları bu kadar iyi biliyordun neden şimdiye kadar arayıp bulamadın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin çamurlu (7 yıl önce)Metin aykut isimli kullanıcı yorumuna
    Bunu yazarken kayıp kişi bulunmadan iki gün önce kayıp kişinin amcası bizi dağda görünce yanımıza bir umutla geldi durumu anlattı. akut ekibi derenin içinde üç arabayla gelmişti . Hatta böyle arama olmaz diye eleştirdik fotoğraflarını çektim. 10 kişiden fazla idi 300 metre ilerisinde ceset bulunuyor ama bulamıyorlar bu genci belkide zamanında alan taraması yapılsaydı yaşayacaktı bizde insan hayatı ucuzdur.
    0
    0
    Yanıtla
  • KML (7 yıl önce)
    Allah rahmet etsin. Çamurlu köyü ahalisinden de Allah razı olsun kendi aralarında oluşturdukları 15_20kisilik ekip AFAD ekibinden daha iyi organize olmuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Polat (7 yıl önce)
    Bu resmen sorumsuzluk afad aramamis afad in hic mi koku alan kopekleri yok 31 ekimde ayakkabi bulunuyor ve onun 200 metre ilerisinde ceset bulunuyor kesinlikle bu kurtarma operasyonu yapanlar hakkinda arastirma yapilmali acizlik bu 200 metre ilerisinde genç bulunuyor yazik anlayamiyorum ama bu cocuk resmen kusa kurda yem edilmiş
    0
    0
    Yanıtla