SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayıp Tıbbiyeli Her Yerde Aranıyor

0
Güncellendi - 2016-10-30 03:54:38
Kayıp Tıbbiyeli Her Yerde Aranıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi 1. sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Enis Eren’den 4 gündür haber alınamıyor. Üniversite öğrencisi Eren’in bulunması için arama kurtarma ekipleri çalışma başlattı.

Malatya’da 25 Ekim Salı sabahı İnönü Üniversiresi’nin karşısında yer alan apart daireden ayrılan Enis Eren'den (21) bir daha haber alınamadı. Eren’in evden ayrılırken yanına cüzdan ve cep telefonunu da almadığını gören arkadaşları durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Enis Eren’in babası Muharrem ile annesi Müşerref Eren de memleketleri Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinden Malatya’ya gelerek çocuklarının bulunması için polise başvurdular.

Yapılan incelemede üniversite öğrencisi Eren’in en son evlerine yakın bir düğün salonunun güvenlik kamerasına yansıdığı görüldü. Görüntülerde evden ayrılarak çevreyoluna doğru ilerlediği görülen gencin bulunması için ise geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Malatya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra AFAD, İnönü Üniversitesi Arama-Kurtarma (İNOSAR) ekipleri ve Jandarma ekipleri bugün gün boyu bölgede arama çalışması yürüttü. İnönü Üniversitesi Dağcılık Kulübü öğrencilerinin de destek verdiği arama çalışmalarında Enis Eren’in evinin bulunduğu bölge ile İnönü Üniversitesi kampüsünde yer alan ormanlık alan didik didik arandı. Jandarmaya ait arama köpeğinin de katıldığı arama çalışmalarında bölgede bulunan her türlü barınak ve binalar incelendi. kampüsteki tüm fakülte binalarında da yapılan aramalarda kayıp gence ulaşılamadı.

Aramaların süreceği belirtilirken, Eren ailesi çocukları tanıyan ya da gören kimselerin güvenlik güçlerine bilgi vermesini istedi.

iha

üniversiteli1

KAYIP ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNİN BULUNMASI İÇİN EKİPLER ARAMA ÇALIŞMASI BAŞLATTI. (CAHİT ÖZÇELİK/MALATYA-İHA)

ARAMA KURTARMA EKİPLERİ KAMPÜS ALANINDA ARAMA ÇALIŞMASI SÜRDÜRÜYOR. (CAHİT ÖZÇELİK/MALATYA-İHA)

KAYIP ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNİN BULUNMASI İÇİN EKİPLER ARAMA ÇALIŞMASI BAŞLATTI. (CAHİT ÖZÇELİK/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ÇİFTÇİ44 (7 yıl önce)
    Hala Bulunamadımı Ya Şehrin Heryerine Fotolarını Asmışlar Hemşehrilerimiz Dikkatli Olsunlar Gören Duyan Olursa 155 156 yı Arasınlar Duyarlı Olalım Lütfen . . .
    0
    0
    Yanıtla