SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayıp Tıbbiyeliden Haber Yok

0
Güncellendi - 2016-11-08 01:45:00
Kayıp Tıbbiyeliden Haber Yok
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da kaldığı öğrenci evinde 24 Ekim günü ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden bilgi alınamayan İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi 1. sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Enis Eren’in izine ulaşılamadı.

Olay, 24 Ekim Pazartesi günü İnönü Üniversitesi’nin karşısında bulunan sitede meydana geldi. Burada olay günü sabah saat 07.00 sularında yürüyüş yapmak için evinden çıkan Enis Eren adlı genç, cep telefonunu ve cüzdanını almadı. Kayıp gencin 24 Ekim günü izine ulaşılamadı.

üniversiteli1Ailesi Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde olan Enis Eren’in bulunması için AFAD ve diğer kuruluşların yaptığı çalışmalarda bir sonuç çıkmadı. İddiaya göre; Enis Eren’i Venk Mahallesi’nin üst kısmında Eski Çamurlu Mahallesi’nin de alt kısımlarında bölgede çobanlık yapan bir kişi tarafından 28 Ekim Perşembe günü görüldüğü ve bu kişinin kayıp genci kendi kendine konuşurken gördüğünü söylediği öğrenildi.

Kayıp genç ile ilgili yapılan arama çalışmaları esnasında 31 Ekim Pazartesi günü ise yine Venk Mahallesine yakın bir mesafede ayakkabılarının bulunduğu belirtildi. Ancak, çevrede yapılan çalışmalarda gence ulaşılamadı.

Kayıp gencin bulunması için arazi çalışmaları esnasında Büyükşehir Belediyesi’nin de ‘dron’ ile destek verdiği ve bazı bölgelerin havadan görüntülü olarak kontrol edildiği kaydedildi.

Kayıp gencin, daha önce psikolojik rahatsızlık geçirdiği, bu hastalığının tekrar nüksetmesi sonucu kontrolünü kaybetmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

kayıp

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Akin (7 yıl önce)
    Rabbim tez zamanda sevdiklerine kavusmayi nasip etsin inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Amin
    0
    0
    Yanıtla