SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayıp Üniversiteli

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da üniversite öğrencisi İbrahim Aslan'ın 4 gündür kayıp olduğu belirtildi.

Şanlıurfa'da kapıcılık yapan baba Mehmet Aslan, oğlu İbrahim Aslan'ın (20) 4 gündür kayıp olduğunu belirterek, "İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü 3. sınıf öğrencisi olan ve kampüs içindeki Mevhine İnönü Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan oğlumdan 4 gündür haber alamıyoruz. 4 gündür derslere gitmemiş. Cep telefonuna ulaşılamıyor. Kayıp olması nedeniyle Şanlıurfa'dan Malatya'ya geldim. İlgili yerlere müracatta bulundum"dedi.

Oğlunun yurttaki odasına, "Psikolojik sorunlarımdan dolayı okulu bırakıyorum. Kendimi öldüreceğim. Kimse sorumlu değildir" yazısı bıraktığını söyleyen Mehmet Aslan, oğlunu görenlerin güvenlik kuvvetlerine bildirmesini istedi.

Öte yandan Yeşilyurt ilçesinde oturan 53 yaşındaki M.G. polise başvurarak, 24 yaşındaki kızı M.G.’nin 5 Ocak günü 09.00 sıralarında “işe gidiyorum” diyerek ablasının evinden ayrıldığını ve geri dönmediğini, hayatından endişe ettiklerini bildirdi, bulunmasını istedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız