SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kayıpsız Geçmek İstiyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Mardinspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Pınarbaşı Tesisleri'nde Teknik Direktör Fahrettin Ömeroviç yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan kaleci Emrah, Alper ve Turgay katılmadı. Basın Sözcüsü Ali Cengiz, sakat futbolcuların kendileri için dezavantaj olduğunu, ancak bu oyuncuların yerine forma giyecek futbolcuların da en iyi şekilde görevlerini yapacaklarına inandığını söyledi.

Taraftarlara da çağrıda bulunan Basın Sözcüsü Cengiz, "Taraftarlarımızdan Mardinspor maçında tribünleri doldurup takımlarına 90 dakika destek vermelerini
istiyoruz. Mardinspor ve Antalyaspor maçlarını kendi sahamızda oynayacağız. Saha ve seyirci avantajımızı iyi kullanmak ve bu maçları kayıpsız geçmek istiyoruz" dedi.

Sarı-kırmızılı futbolcu Mustafa Sert ise, Mardinspor maçının kolay geçmeyeceğini ifade ederek, "Mardinspor maçını ciddiye alıyoruz. Rakibi hafife alırsanız sürpriz sonuçlarla karşılaşırsınız. Bu maçı ciddiye alıp, iyi hazırlanıyoruz" diye konuştu.

Sarı-kırmızılı futbolcu Güngör Tuğcu da, taraftarları Malatya İnönü Stadı'na davet ederek, kendilerini desteklemelerini istedi. Tehlikeli bölgeden uzaklaşmak için kendi sahalarında oynayacakları Mardinspor ve Antalyaspor maçını kayıpsız atlatmak istediklerini dile getiren Güngör, saha ve seyirci avantajını kullanarak bu maçlardan galibiyetle ayrılmak istediklerini kaydetti.

Bu arada Malatyaspor'un anlaşmaya vardığı ve takımla birlikte idmana çıkan Mehmet Albayrak ile Volkan Çekiç'in önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeye imza atacakları öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız