SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayıptı, Donmuş Halde Bulundu

0
Güncellendi - 2016-01-16 18:22:34
Kayıptı, Donmuş Halde Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

  • Salı günü kaybolan yaşlı şahıs, arama kurtarma ekiplerinin 3 gün süren çalışmaları sonucunda bir dağın eteğinde donarak ölmüş halde bulundu.

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde Salı gününden beri kayıp olan 74 yaşındaki şahıs ölü olarak bulundu.

Salı gününden beri kendinden haber alınmayan ve 74 yaşındaki Mehmet Akın (alttaki fotoğrafta), Mezra Mahallesi Aydoğmaz dağı eteklerinde soğuktan donmuş halde ölü bulundu. Edinilen bilgiye göre, Akçadağ ilçesine bağlı Doğu mahallesinde ikamet eden Mehmet Akın Salı günü sabah evden çıktıktan sonra bir daha geri dönmedi. Yakınları, yaşlı adamın eve dönmemesi üzerine durumu jandarmaya bildirdi. 3 gün boyunca süren arama kurtarma çalışmaları neticesinde yaşlı adam dün sabah saatlerinde Mezra Mahallesi Aydoğmaz dağı eteklerinde soğuktan donmuş halde ölü bulundu.

Pano01aOlay yerine gelen sağlık ekipleri, Akın'ın hayatını kaybettiğini belirlerken, olay yerinde jandarma tarafından inceleme başlatıldı. 74 yaşındaki Mehmet Akın'ın cenazesinin kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Malatya Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edilen Akın'ın cenazesi öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Malatya Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.

iha

(Kapak fotoğrafı Google Arşivi)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız