SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayıptı, Hastanede Bulundu

0
Güncellendi - 2016-12-02 19:07:34
Kayıptı, Hastanede Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 2 gündür kayıp olarak aranan yaşlı adamın hastanede tedavi altında olduğu ortaya çıktı.

Malatya merkezdeki evinden 2 gün önce sabah saatlerinde ayrılan Muharrem Turan'ın(65) eve dönmemesi üzerine yakınları durumu polise bildirerek, kayıp ihbarında bulundu. Yakınları ve polis ekipleri tarafından her yerde aranan 65 yaşındaki yaşlı adamın Malatya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı ortaya çıktı.

Sağır ve dilsiz aynı zamanda da alzheimer hastası olduğu öğrenilen Muharrem Turan'ın kent merkezinde yolda yürürken rahatsızlanarak yere düştüğü ve çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine 112 sağlık ekipleri tarafından Malatya Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldığı belirtildi. Burada tedavi edildikten sonra taburcu edilen yaşlı adamın kısa bir süre sonra tekrar rahatsızlanarak hastaneye yakın bir yerde yere düştüğü ve yeniden hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Yaşlı adamın üzerinde kimlik bulunmaması sebebiyle kayıtlara isimsiz olarak kaydedildiği ileri sürülürken Devlet Hastanesi Acil servisinde 2 gün gözlem altında tutulan yaşlı adam hastanede tesadüfen bir yakınının fark etmesiyle bulundu. Yaşlı adam yapılan işlemlerin ardından ailesine teslim edildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız