SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayıptı, Ölü Bulundu

A- A+ PAYLAŞ

Aşağıbağlar Mahallesi’nde ailesi tarafından kayıp olduğu polise bildirilen çocuğun bir süre sonra ölü bulunduğu, olayla ilgili araştırmanın sürdürüldüğü bildirildi. Bu arada, aileleri tarafından kayıp oldukları bildirilenlerin de bulunmasına çalışılıyor.

ÖLÜ BULUNDU..
44 yaşındaki M.B. adlı şahıs, polise başvurarak erkek yeğeni olan 18 yaşından küçük B.B.’nin 11.00 sıralarında evden ayrılıp komşularının düğününe gittiğini, ancak geri dönmediğini bildirdi. Kayıp çocuğun herhangi bir sağlık sorununun bulunmadığını, kötü niyetli kişi ya da kişiler tarafından kaçırılmış ise şikayetçi olduğunu polise anlatan M.B.’nin başvurusu üzerine araştırmalar devam ederken B.B.’nin, 22.50 sıralarında Aşağı Bağlar Mahallesi’nde akrabaları tarafından ölü bulunduğu, olayla ilgili araştırmaya başlandığı bildirildi.

KAÇIRILMAK İSTENDİ..
Kaynarca Mahallesi Turgut Temelli Caddesi’ndeki bir evde kavga olduğu ihbarı üzerine giden polis ekibinin ifadesini aldığı K.O. adlı genç kız, saat 20.15 sıralarında 22 yaşlarındaki C.Ö. adlı şahsın evlerine gelip kendisini zorla kaçırmak istediğini öne sürdü. Kızın 39 yaşındaki annesi F.O. da şikayetçi olurken, C.Ö. gözaltına alındı.

DİĞER KAYIPLAR..
B.Mustafapaşa Mahallesi’nde oturan 40 yaşındaki A.Ş. adlı şahıs da, savcılığa başvurarak aralarında geçen bir tartışmanın ardından 17 Mayıs günü evini terk eden 39 yaşındaki karısı N.Ş.’den haber alamadığını, hayatından endişe ettiğini bildirdi ve bulunmasını istedi.

Başharık Mahallesi’nde oturan 44 yaşındaki B.K. adlı şahıs, sabah 07.00 sıralarında okuluna bıraktığı kızı G.K.’nin eve dönmediğini bildirdi. Polis kızı aramaya başladı.

Özalper Mahallesi’nde oturan 50 yaşındaki S.Y. adlı kadın, psikolojik rahatsızlığı olan 58 yaşındaki eşi Y.Y.’nin sürekli evden ayrılıp başka illere gittiğini, ancak geri döndüğünü, son olarak 1 Haziran’da ayrıldığı evlerine dönmediğini bildirdi.

Hidayet Mahallesi’nde oturan 44 yaşındaki S.Ç. adlı şahıs da Fuzuli Caddesi’ndeki bir fırında çalışan oğlu A.Ç.’nin evlerine geri dönmediğini ve kayıp olduğunu polise bildirdi.

Zaviye Mahallesi’nde oturan 58 yaşındaki Y.B. adlı şahıs, 22 yaşındaki kızı E.B.’nin nişanlısı ile kaçtığını, nişanlısının kendilerini arayarak “Kızınız mafyanın elinde. Ne ölüsünü ne de dirisini bulamayacaksınız.” dediğini polise bildirdi. Polis kızı ve kaçırdığı öne sürülen S.P. adlı şahsı arıyor.

Nuriye Mahallesi’nde oturan 36 yaşındaki A.A. adlı kadın, kızı S.A.’nın arkadaşına gideceğini belirterek ayrıldığı evlerine dönmediğini bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

Sümer Polis Merkezi’ne başvuran 23 yaşındaki S.T. adlı şahıs, 21 yaşındaki kız kardeşi S.T.’nin Turgut Temelli Caddesi’nde kaldığı yurttan 3 gün izin alıp ayrıldığını, ancak geri dönmediğini bildirdi ve bulunmasını istedi.

N.U. adlı 36 yaşındaki kadın da, kızları T.U. ve B.U.’nun işyerinde iken malzeme getirmek üzere çıktıklarını, ancak geri dönmediklerini bildirdi. Polis kız kardeşleri arıyor.

45 yaşındaki H.B. adlı kadın da, sabah saatlerinde okula gitmek üzere evden ayrılan kızı A.B.’nin geri dönmediğini, gidebileceği yerlerde de bulamadığını polise bildirdi.

Yeşiltepe Cumhuriyet Mahallesi’nde oturan 40 yaşındaki Z.K. adlı kadın da, öğle saatlerinde okula gitmek için okul servisine binerek ayrılan kızı B.K.’nin akşam geri dönmediğini polise bildirdi ve bulunmasını istedi.

Yeşilyurt Bostanbaşı Hocalar Mahallesi’nde oturan 47 yaşındaki A.T.’nin kaybolduğunu bildirdiği oğlu M.C.T.’nin bulunmasına çalışılıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız