SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kayısı Akredite Edilecek'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Ulvi Saran, Malatya'nın dünyaca meşhur kayısısının akreditasyon belgesi alacağını söyledi.

Vali Ulvi Saran, kayısı akreditasyonu ve Malatya Okuyor Kampanyası hakkında bilgi verdi. Malatya'nın dünyaca meşhur kayısısının akreditasyon belgesi alacağını söyleyen Vali Saran, "Kayısı'nın fonksiyonel olarak kaliteli üretilmesi için ciddi çalışma yaptık. Kayısı Akreditasyonu'nun kuruluş çalışmaları tamamlandı.

Dikiminden pazarlanmasına kadarki tüm aşamalar kalite güvence mekanizması altına alındı. Standartlar, şu anda Türk Akreditasyon Kurumu tarafından gözden geçiriliyor. Bu yıl ki kayısı sezonundan önce, akredite çıkacaktır. Bu akredite belgesi, kayısının pazarlanmasında daha yardımcı olacaktır" ifadelerini kullandı.

Malatya Okuyor Kampanyası hakkında bilgi verirken, bu kampanyanın tuttuğunu ve öğrencilerin benimsediğine dikkat çeken Vali Saran, daha sonra şunları belirtti:

"Malatya Okuyor Kampanyası'nı, geçen yıl ikinci öğretim döneminde başlatılmıştık. Bu yıl okulların açılması ile birliktte daha hız kazandırıldı. Yüzbinlerce öğrenci, yüzbinlerce kitap okudular. Hedefimiz, 100-150 bin öğrencinin 1 milyon'a yakın kitap okumasını temin etmektir. Bu da öğrencilerimize daha çok okuma imkanı kazandırmış olacaktır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız