SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayısı ATM

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:33:49
Kayısı ATM
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da kayısı şeklindeki bankamatik, düzenlenen törenle hizmete açıldı. 

Sümerpark'ın Meslek Yüksekokulu karşısında kayısı amblemli ATM’nin hizmete sunulması törenine; Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) Genel Müdürü Varol Civil, TEB Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, Malatya Valisi Vasip Şahin, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, TEB’in reklam yüzü sanatçı Olgun Şimşek ve birçok davetli katıldı.

Başkan Çakır yaptığı konuşmada, "Malatyamızda Türk Ekonomi Bankası kayısı logolu bankamatik açılışı yapıldı. Bu hizmetin şehrin en işlek yerlerinden Sümerpark'ta olması vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılayacaktır. Banka müdürlerine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Güzel bir çalışmadır, diğer bankalar da bunu yapabilir" dedi.

Hasan Hüseyin Erkoç ise, "Sümerpark'ta kayısı logolu bankamatik açılış yapılıyor. TEB Bankası güzel bir düşünceyle bu hizmeti burada yapıyor" diye konuştu.

TEB Genel Müdürü Varol Civil de, "Türk Ekonomi Bankası olarak, Türkiye’nin çeşitli illerinin simgesi haline gelmiş ürünlerden ilham alarak tasarladığımız ATM’leri halkımızın hizmetine sunmaya başlıyoruz. Söz konusu ATM’lerin ilki Malatya’da kayısı şeklindeki ATM oldu. İlgi göreceğini ümit ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Halk oyunları gösterisinden sonra kurdele kesilerek, kayısı şeklindeki bankamatik hizmete açıldı.

GENEL MÜDÜRÜN DEĞERLENDİRMESİ..

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) Genel Müdürü Varol Civil, ''Ekonominin alt yapısı gayet kuvvetli olunca gelişmeler de paralel olarak sağlanıyor” dedi. 

Basın mensuplarının sorularını cevaplandıran TEB Genel Müdürü Varol Civil, “Türkiye, yatırım yapılan bir seviyeye geldi. Güçlü bir bankacılık sistemi var. Bankacılığın, Türkiye’nin ekonomik büyümesine büyük katkısı var. Ekonomi derinleştirilip yaygınlaştırılınca bankacılık sektörü de gelişiyor. Kısacası, ekonominin alt yapısı gayet kuvvetli olunca gelişmeler de paralel olarak sağlanıyor” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız