SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayısı Bahçesinde 3 Bilgisayar!

A- A+ PAYLAŞ

Geçen hafta Fatih Lisesi'nden "takım" olarak çalınan 3 bilgisayar kayısı bahçesinde bulunurken, sahte kimlikli zanlı ise "pusu atan" polis ekipleri tarafından yakalandı.

Konuya ilişkin olarak Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle:

"22/02/2008 günü İlimiz Fatih Lisesinde meydana gelen hırsızlık olayında üç adet takım halinde bilgisayarın çalındığı tespit edilmiş olup, yürütülen çalışmalar çerçevesinde;

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği görevlileri olarak yapılan çalışmalarda olayı gerçekleştiren şahısın bir kayısı bahçesi içerisinde bulunan bağ evinde bulunduğu ve çalmış olduğu bilgisayarları burada sakladığı tespit edilerek bahse konu bağ evine gidildiğinde bilgisayarların burada olduğu ancak kimsenin bulunmadığı bırakan şahısın gelip alabileceği ihtimali üzerine ev çevresinde pusu atılmış eve gelen ve üzerinden çıkan nüfus cüzdanına göre N.D. isimli şahıs yakalanarak Fatih Lisesinden çalmış olduğu 3 adet Keysmart marka LCD ekran monitör, 3 adet Keysmart marka bilgisayar kasası, 3 adet Keysmart marka klevye, 3 adet Hoparlör, 3 adet Keysmart marka maus elde edilerek müştekisi olan Okul Müdürüne teslim edilmiş, yürütülen çalışmalar neticesi yakalanarak yakalandığı sırada ibraz etmiş olduğu nüfus cüzdanı üzerinde kendi resmi bulunan N.D.isimli şahısın yalan kimlik beyanında bulunduğu ve ibraz etmiş olduğu nüfus cüzdanının sahte olduğu gerçek isminin E.U. olduğu anlaşılmıştır.

Yakalanan E.U.isimli şahıs 29.02.2008 günü Malatya C.Başsavcılığına haklarında düzenlenen “Kamu Kurumundan Hırsızlık, Eve Izrar, Resmi Belgede Sahtecilik ve Kimliği Hakkında Yalan Beyanda Bulunmak” suçlarından düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte sevk edilmiştir.

Halkın huzur ve güveninin sağlanabilmesi amacıyla bu ve benzeri suç şebekelerine karşı daha etkin ve verimli çalışmalara devam edilecektir.

Sizlere daha fazla yardımcı olabilmemiz için bize sırdaş telefonumuz 155 Polis İmdat telefonundan ulaşabileceğiniz gibi www.malatya.pol.tr. ve http://mail.tr.net.tr ihbar adreslerinden de ulaşabilirsiniz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız