SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayısı Bahçesinde Ceset Bulundu

0
Güncellendi - 2016-09-26 21:04:49
Kayısı Bahçesinde Ceset Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, 16 yaşındaki çocuk Melekbaba Mahallesi'ndeki bir kayısı bahçesinde ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, 16 yaşındaki Ömer G., Melekbaba Mahallesi Hasan Bahattin Caddesi’nde bulunan boş bir arazinin yanındaki kayısı bahçesinde ölü bulundu. Arkadaşları tarafından yapılan ihbar sonrası olan yerine giden 112 ekiplerinin kalp masajı yaparak hayata döndürmeye çalıştığı Ömer G., bütün çabalara rağmen kurtarılamadı.

Ömer G.’nin cenazesi, olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan çalışma sonrası, kesin ölüm sebebinin tespiti için Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Çakmak gazı koklayarak öldüğü tahmin edilen gencin ölümüyle ilgili soruşturma başlatılırken, olay yerine gelen ailesi ve yakınları sinir krizleri geçirdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

ölü1

ölü2

ölü3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız