SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayısı Bahçesinde Ölüm

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Erenli beldesinde, 28 yaşındaki bir şahıs, gece yolda yürürken tuvalet ihtiyacını gidermek için girdiği kayısı bahçesinde bulunan 20 metre derinliğindeki su kuyusuna düşerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Erenli Beldesi'nin Baraj Mahallesi'nde meydana gelen olayda, kardeşiyle gece saat 22.00 sıralarında kendilerine ait kayısı bahçesini sulamaya giden Hamza Kuru (28), tuvalet ihtiyacı için yol üzerindeki bir kayısı bahçesine girdi. Kayısı bahçesinde bulunan 20 metre derinliğindeki su kuyusunu fark etmeyen Kuru, kuyuya düştü.

Kuru'nun kardeşinin çevredeki vatandaşlara haber vermesi üzerine haberdar edilerek, olay yerine gelen jandarma ekipleri, Sivil Savunma Müdürlüğü ve Malatya Belediyesi itfaiye ekipleri burada çalışmalara başladı. Gece yapılan çalışmalar sırasında bir itfaiye görevlisi de zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Gece başlayan ve sabahta Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'nın gözetiminde yapılan çalışmada, önce kuyudaki su boşaltıldı. Daha sonra olay yerine getirilen vince bağlanan kafese binen 2 görevli, yaklaşık 16 saat sonra kuyudaki cesedi çıkarttı.

Ceset otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, olay yerine gelen şahsın yakınları fenalık geçirdi.

Öte yandan, kayısı bahçesinin sahibi Ahmet I.ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız