SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayısı Çekirdeği Kremi Paris'e

A- A+ PAYLAŞ

HABER: Aysel ALP- HÜRRİYET (Ankara)

Beynin düzenli çalışmasını sağlar, tahrip olan karaciğeri onarır, kansızlığı önler, ülsere engel olur, cinsel gücü artırır, kansere karşı korur, cildin gençleşmesini, saçın dökülmesini önler… Kayısının faydaları uzar gider… İşte Malatyalı girişimci Murat Özden, her derde deva kayısının çekirdeğini kadınların hizmetine sabun, krem, yağ olarak sunuyor.

Kayısı çekirdeği kremiyle güzelleşenler sadece Türk kadınları değil… Paris’ten İspanya’ya; Bağdat’tan Almanya’ya, Malezya’ya kadar birçok ülkeden sipariş yağıyor…

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Faruk Öz, dünyada kayısı üretiminin 2.5 milyon ton olduğunu, bunun 500 bin tonunun Türkiye’de üretildiğine dikkat çekti. Kuru kayısı ihracatının yüzde 80’inini Malatya’nın yaptığını belirten Öz, Malatyalı girişimci Murat Özden’in, mucizevi bir ürün olan kayısı çekirdeğini kadınların hizmetine sunduğunu anlattı.

Kimyasal yok, balmumu var!

Telefonla ulaştığımız Doğacı Sabun, Yağ ve Doğal Kozmetik Ürünlerinin sahibi Murat Özden ise ürünlerinin en önemli özelliğinin kimyasal katkı maddeleri içermemesi olduğunu vurguladı. Gözaltı ve cilt kreminde kimyasal taşıyıcılar yerine doğal balmumu kullandıklarını söyledi.

Saç dökülmesini önlüyor!
Kayısı çekirdeği yağı ve zeytinyağından üretilen ‘kayısı sabunu’ ile defne ve zeytinyağından üretilen ‘pakdefne sabununun’ saç dökülmesine ve kepeğe karşı etkili olduğunu anlattı. Yine kayısı çekirdeği yağı, zeytinyağı ve kilden üretilen ‘killi sabunun’ ise cilt ve saç temizliğinin yanı sıra; içindeki silis, demir magnezyum, potasyum ve sodyum gibi madensel tuzlar sayesinde cildi beslediğini, gerginleştirerek parlaklık ve canlılık verdiğini belirtti.

Kırışıklıklara çekirdek!
Yılda 150 ton kayısı çekirdeği kullanarak yağ ve krem üreten Özden, kayısı çekirdeği yağının tüm ciltlere uygun doğal bir ürün olduğunu söyledi. Kayısı kremi ile birlikte 2-3 aylık kullanım sonunda cilt kırışıklıklarının doğal bir şekilde azaldığını ifade eden Özden, yağın cilt yanıklarını ve güneş yanığını da tedavi ettiğini söyledi. Hem yağın hem de kremlerinin sadece Türk kadınlar tarafından değil, Fransız, İspanyol, Alman, Malezyalı ve Iraklı kadınlar tarafından da tercih edildiğini belirtti.

Ürün fiyatlarının 5 ila 15 lira arasında değiştiğine dikkat çeken Özden, “Güzelleşmek için çok para harcamak gerekmiyor. Bizim ürünlerimiz hem doğal hem ucuz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız