SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayısı İçin 3 Talep..

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:43:04
Kayısı İçin 3 Talep..
A- A+ PAYLAŞ
Malatya'daki Sivil Toplum Örgütleri'nin başkanları, kayısının sorunları ile ilgili olarak Tarım Bakanlığı yetkilileri ile görüşme yaptılar. 
 
Tarım Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, Tarım Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Nihat Pakdil ve Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kavak ile görüşmeye, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, MTSO Meclis Başkanı Sami Payza, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifleri (MESKK) Başkanı Ali Evren, Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş, MÜSİAD Şube Başkanı Namık Şahin, MAKİAD Başkanı Muzaffer Erşan, Malatya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahattin Ülger, Kayısı Araştırma ve Proje Geliştirme Derneği Başkanı Erhan Soğukpınar  ile Malatya Kayısı İhracatçılar Derneği (MAKİD) Başkanı Rahmi Semiz katıldı.
 
Malatya heyeti tarafından kayısı ile ilgili olarak 3 maddenin sunulduğu görüşmelerde, talepler arasında Kayısıdaki kükürt oranı olan 2 bin ppm’in 2 bin 700’e çıkarılması, cezaların indirilmesi, kayısı üreticilerine sıfır faizli kredinin sağlanması ve TARSİM ödemelerinin 3 ay ertelenmesi gibi konular yer aldı. 
 
Malatya heyetinin Tarım Bakanlığı ziyaretine, Malatya Millettekileri, Mücahit Fındıklı, Mustafa Şahin, Öznur Çalık, Cemal Akın ve Ömer Faruk Öz’de katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız