SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kayısı İçin Denetim Gerekli"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:56:21
A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya milletvekili Veli Ağbaba, CHP Merkez İlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar ve parti yöneticileriyle birlikte Ticaret Borsası başkanlığına seçilen Gürsel Özbey ve yönetimine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan CHP Milletvekili Ağbaba, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kayısıyla ilgili sadece konuşmuyorum, birçok önerge de verdim. TBMM’de en fazla konuşulan tarım ürünlerinin başında kayısı oldu. Sizlerin ve ziraat odalarının çalışmalarını takip ediyorum. Üreticilerin sorunlarını dile getiriyorum. Milletvekili olarak bunlar benim görevimdir. Kayısıyı denetleyecek, nerede ne kadar ekileceğini denetleyen kurum olması gerekir“ dedi.

Milletvekili Ağbaba, demokrasi üzerinde de durarak, ”Sayın Cumhurbaşkanı’nın da söylediği gibi demokrasi sadece 4 yılda bir sandığa gidip oy kullanmak değildir. Demokrasi, oda, dernek ve sendika ile sivil toplum kuruluşlarının görüşlerini özgürce ifade edebildiği kurumun adıdır” ifadelerini kullandı.

Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey ise, pamuk, fındık ve zeytinde var olan ulusal konseyin kayısı konusunda da kurulması için başvuru yapıldığını ancak ilgili yönetmenliğini Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’ndan henüz çıkmadığını hatırlatarak, bu konuda milletvekili Ağbaba’dan ilgi istedi.

Görüşmede, 2010 yılında verilen taslağın henüz çıkmadığı dile getirilip, ulusal kayısı konseyi ile ilgili yönetmeliğin biran önce çıkarılması istendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız