SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Kayısı İçin Yine Yollardayım..''

A- A+ PAYLAŞ

At arabasıyla 3 yıl önce Cumhurbaşkanlığı Köşkü'ne çıkıp kayısının sorunlarını gündeme getiren Malatyalı kayısı üreticisi Veysel Karani, bu yıl yine kayısı için yollara düşeceğini belirtti.

Bu yıl kayısı rekoltesinin fazla olması ve fiyatın düşmesi nedeniyle, sıkıntıyı Ankara'daki yetkililere iletmek üzere yola çıkmaya hazırlanan Veysel Karani, Malatya Valisi Osman Derya Kadıoğlu ile görüşmek üzere geldiği valilikte, İl Genel Meclisi üyelerine kayısı ikram etti. Veysel Karani, "Kayısı ihracatının arttırılması için herkes üzerine düşeni yapmalı. Vali de İl Genel Meclisi üyeleri de kayısının sorunlarının giderilmesi için azami olarak çaba göstermeli" dedi.

Önümüzdeki günlerde yürüyerek ya da at arabasıyla Ankara'ya gideceğini ifade eden kayısı üreticisi Veysel Karani, dünyaca meşhur kayısının bu yıl rekoltesinin fazla beklendiğini, bugünlerde fiyatın bu nedenle çok düştüğünü belirterek, "Üretici alın terinin karşılığına alamıyor. Bu nedenle, kayısı ne kadar fazla ihraç edilirse, o kadar değer bulur ve üretici alınan terinin karşılığına alır" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız