SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayısı İkramı Aralık'ta..

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:37:09
Kayısı İkramı Aralık'ta..
A- A+ PAYLAŞ

Türk Hava Yolları (THY) ile yapılan anlaşma gereği uçaklarda kuru kayısı ikramına 10 Aralık’tan itibaren başlayacak. 

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Öznur Çalık, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Bilindiği gibi THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ile yapılan görüşmeler ve ardından yapılan protokol gereği. THY uçak yolcularına kayısı ikram edilmesi konusu gündeme gelmişti. Yapılan anlaşma gereği, içinde bir kükürtlü ve gün kurusu kayısı olan kuru kayısı uçak yolcularına ikram edilecek. Küçük poşette ikram edilecek kuru kayısıların yanına bir da kayısının yararlarını içeren Türkçe ve İngilizce yazılı küçük, ‘Doğal mucize Malatya kayısısı’ yazısı olacak” ifadelerini kullandı.

Kayısının yüzde 75’ini THY ve yüzde 25’ini de Malatya Pazarı’nın karşılayacağını söyleyen Çalık, “Afrika’dan Avrupa ve Asya’ya kadar 204 noktaya yapılacak uçuşlarda kayısı ikram edilecek. Bu da ortalama 30 milyon uçak yolcusu kayısıyı tüketecektir” dedi.

THY uçuşlarında Malatya ve kayısıyı tanıtan filmin de gösterileceğini söyleyen milletvekili Öznur Çalık, “Böylece hem kayısımızın tüketimi artacak, nem de kayısının tanıtımı yapılmış olacaktır” şeklinde konuştu.

Çalık, THY ile yapılan anlaşma gereği uçaklarda kuru kayısı ikramına 10 Aralık’tan itibaren başlayacağını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız