SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayısı İşleme Tesisinde Yangın

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir kayısı işleme fabrikasında çıkan yangın yaklaşık 4 saatlik bir çalışma sonrasında kontrol altına alınabildi. Can ve mal kaybını olmadığı yangında, 500 metrekarelik alandaki ambalaj malzemeleri yandı.

Belirlenemeyen bir sebepten çıkan yangın ihbarı üzerine olay yerine giden itfaiye ekipleri, söndürme çalışmalarını başlatırken, polis ekipleri de çevre güvenliği aldı. Fabrikanın ambalaj deposu olarak kullanılan ve içerisi tamamen ambalaj maddeleri ile dolu olan 500 metrekarelik alanda çıkan yangını söndürmek için yaklaşık 10 itfaiye aracı müdahalede bulundu.

İtfaiye ekipleri yangını söndürebilmek için deponun duvarlarını kepçe ile açtırarak hem çatıdan ve hem de açılan duvarlardan içeriye su sıktılar. İtfaiye ekiplerini yaklaşık 4 saat süren çalışması sonrasında yangın kontrol altına alınabildi.

Öte yandan, yangın ihbarı sonrasında fabrikaya giden basın mensupları burada fabrika yöneticilerinin tepkisiyle karşılaştı. Basın mensuplarını itekleyerek çekim yapmalarını engelleyen fabrika görevlileri, gazetecilerden fabrikayı terk etmelerini istediler. Polisin araya girmesi ile basın mensupları görevlerini yaptılar.

Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürü Hanifi Acar, yangını kayısı fabrikasını ambalaj deposunda çıktığını belirterek, "Sevindirici tarafın can kaybının olmamasıdır. Zarar tespiti şu anda belli değil. Ancak yangın çıkan depo tamamen dolu" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız