SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayısı Kesti, 'Tess'i İzledi

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:40:47
Kayısı Kesti, 'Tess'i İzledi
A- A+ PAYLAŞ

Ünlü Alman oyuncu Nastassja Kinski,  Şire Pazarı'nda alışveriş yaptı, kayısı döneri kesti. 

5. Malatya Uluslararası Film Festivali kapsamında Festival Ödülü'nü almak üzere Malatya'ya gelen Kinski, , daha sonra Malatya Şire Pazarını ziyaret ederek esnafı dolaştı.

Kendisine ikram edilen kayısı döneri ve kayısı çikolatasını tadan Kinski, alışveriş yapmayı da ihmal etmedi. Güzel oyuncu, kayısının yanı sıra kayısı çikolatası, kuru üzüm ve dut aldı. 

KAYISI DÖNERİ KESTİ..

5. Malatya Uluslararası Film Festivali'nin onur konuğu ve 'Festival Ödülü'nü alacak olan Kinski, Malatya'da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Güzel oyuncu, Malatya Şire Pazarı ziyaretinde kayısı döneri kesti. Kesiği kayısı dönerlerini festival ekibi ve çevredekilere dağıtan Kinski, kayısının tadına da baktı.

FİLMİNİ İZLEDİ..

Bu arada ünlü oyuncu Nastassja Kinski, 35 yıl önce çekilen ve kendisinin başrolde oynadığı 'Tess' filmini izledi. 

Kinski, film festivali kapsamında Yeşil Sinema'da gösterilen 'Tess' filmini izledi. 1979 yılı Fransa-Birleşik Krallık ortak yapımı olan romantik dramatik sinema filminde rol alan Kinski, 'Tess' filmini bir kez de Malatya'da izledi.

Ünlü yönetmen Roman Polanski'nin yönettiği 'Tess' filmi, şair Thomas Hardy'nin 'Tess of the d'Urbervilles' adlı romanından uyarlandı.

Ünlü oyuncu Nastassja Kinski, 'Tess' filminin kendisi için özel bir yeri olduğunu ifade etmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız