SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayısı Kolisinde Esrar Ele Geçti

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’dan İstanbul’a gidecek yolcu otobüsüne, koliyle “kayısı” diye esrar göndermeye kalkışan şahıs, şüpheli hareketleri üzerine yakalandı ve mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre; Malatya’dan saat 19.30’da İstanbul’a hareket edecek olan otobüs firmasına, bir şahsın “kayısı kolisi” olarak bir koli verdiği ve şahsın tedirgin hareketleriyle dikkat çektiği saptandı. Polis, hareket saatinden önce aldığı arama kararıyla, 23 yaşındaki Y.A. adlı şahıs tarafından verilen koliyi açtı ve içerisinde 3 kilo 530 gram gonca esrar buldu. Yakalanan Y.A.’nın üzerinde de 5 gram toz esrar ele geçirildi.

Uyuşturucu bulundurmak ve nakletmek suçlamasıyla hakkında işlem yapılan Y.A. adlı şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KENEVİR OPERASYONLARI..
Öte yandan İl Jandarmayı telefonla arayan bir vatandaş, Malatya- Ankara karayolu üzerindeki Fatih Köyü’nde 73 yaşındaki R.T.’ye ait kayısı bahçesinde esrar hammaddesi ekilmiş olduğunu bildirdi. Jandarma bahçede yaptığı araştırmada 12 bin kök hint keneviri saptarken, bahçede kurumaya bırakılmış 258 kök (15 kilo 375 gr.) kenevir buldu. Yapılan araştırmada, bahçe sahibinin torunu olan 19 yaşındaki E.F. ile bahçede çalışan A.K. ve A.R.G. tarafından kenevirin ekilmiş olduğu belirlendi. Kenevir imha edilde, 3 şahıs hakkında soruşturmaya başlandı.

Kuluncak ilçesine bağlı İlisuluk Köyünde de, O.G. adlı şahsın kayısı bahçesine ektiği 820 kök hint keneviri sökülerek imha edildi, şahıs gözaltına alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız