SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kayısı Motor Sektör"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:03:08
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Vasip Şahin’i ziyaret etti. 

Ziyarette Vali Şahin’e hayırlı olsun dileklerini ileten Polatbaş, “Biliyorsunuz, Malatya bir tarım ili. 400 milyon dolar ihracatı ile Malatya ekonomisine kayısı yön veriyor. Ama Malatya kayısısı halen hak etiği yerde değil. Bunun için el birliği ile çalışmamız lazım. Rekoltemiz bu yıl 150 bin kuru kayısı rekoltemiz vardı. Sezon bitiminde işçilere ödenek bir kredi talebinde bulunmuştuk. Milletvekillerimizde seçimlerden önce söz vermişlerdi. Malatya kayısısı bundan sonra THY yolcularına ikram edilecek. Önümüzdeki ay THY ile sözleşme imzalamak için İstanbul’a gideceğiz” dedi. Vali Şahin’den tarıma destek vermesini talep eden Polatbaş, yaşanan bazı sorunları aktardı.

Vali Şahin ise, "Kayısı Malatya’nın motor sektörü, motor ürünü. Dolayısıyla mutlaka bunun bugünden daha iyi bir duruma gelmesi gerekiyor” dedi.

Vali Şahin, çiftçilerin sorunlarıyla her zaman ilgileneceğini ve tarım konusundaki projeleri de destekleyeceklerini ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız