SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayısı Pazarlaması İçin

A- A+ PAYLAŞ

Kayısı ve yan ürünlerinin akreditasyon çalışmalarından sonra yurt içi ve yurt dışı tanıtılması, pazarlanması üretici- sanayici işbirliğinin sağlıklı kurulması konularında çalışmalar yapan Malatya Valiliği, kayısı ile ilgili çalışmalar yapan ve merkezi İstanbul’da bulunan Malatya Pazarı yöneticilerinin de katıldığı bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Meyvecilik Araştırma Enstitüsünde Vali Ulvi Saran başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Kale kaymakamı ve vali yardımcısı Osman Bilgin, Vali Yardımcısı Enver Erdem, Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürü Yaşar Zengin, TSO Genel sekreteri Sait Kabadayı, Ticaret Borsası başkan yardımcısı Gürsel Özbey, Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Fevzi Çicek, Tarım İl Müdürlüğü yetkilileri ve Malatya Pazarı yönetim Kurulu üyesi Ahmet Palancı ile CEO’su Dr. Besim Çorapçıoğlu katıldı.

Malatya Pazarı CEO’su Dr. Çorapçıoğlu, “ Malatya Pazarı olarak kayısı ile yürüttüğümüz birçok proje ve araştırmalarımız var. Bu araştırmalar ve yürüttüğümüz projelerden edindiğimiz kazanımları kayısımız dünya da hak ettiği yere gelmesi için sizlerle paylaşmak istiyoruz” diyerek başladığı konuşmasını; kayısının, toplanması, dizilmesi, stoklanması, depolanması, küflenmesi, bozulması, kurutma teknikleri, sanayici- çiftçi ilişkilerinin kurulması, ürün satma/ alma ve banka kredisi kullanma gibi konularda katılımcılara bilgiler verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız