SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kayısı Vardı da mı Vermedik?!'

A- A+ PAYLAŞ

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İngiltere'nin AB İşlerinden Sorumlu Dışişleri Bakan Yardımcısı Lidington ile Avrupa Birliği (AB) Genel Sekreterliği Ortaköy Ofisi'nde bir araya geldi. Bağış, Lidington ve beraberindeki heyete İngilizce ve Türkçe olarak üzerinde ''AB'ye fındık Türkiye'ye üyelik'' yazan fındık paketlerini ikram etti ve kısa bir süre önce evlenen İngiltere Prensini kastederek ''Bunu genç çifte götürün'' diyerek espri yaptı. Bu haberi, moderatörü olduğu 24 Kanalı’nın gece haber programında sunan, aynı zamanda Malatyahaber.com’un da yayıncılarından olan Fuat Kozluklu’nun, haberin ardından "Keşke bir paket kuru kayısı da eklenseydi o fındıklara" sözleri, bakandan karşılık buldu.

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Bağış, Liddigton'un çok yakın dostu olduğunu belirterek, hem ülkesi İngiltere, hem de bakanın Türkiye'nin üyelik sürecini desteklediğini söyledi. İngiliz Bakan Yardımcısına fındık paketini veren Devlet Bakanı Bağış, ''Bakanın 'AB'ye fındık Türkiye'ye üyelik' konulu paketleri beğendiğini umuyorum. Hem müzakere sürecinin hem de İngiltere-Türkiye ilişkilerinin daha da gelişmesini umuyorum ve kendisine teşekkür ediyorum'' dedi.

Haber kanalı 24’ün gece moderatörü olan Fuat Kozluklu, Bağış’ın bu görüşmesini ve hediyeyle ilgili haberi sunduktan sonra, "Keşke bir paket kuru kayısı da eklenseydi o fındıklara" diye de ekledi.

Kozluklu, bu haberi sunduktan 10 dakika sonra yayını tamamladı. Haberi izleyen ve Kozluklu’nun kayısı ile ilgili dileğini duyan bakan Bağış, telefonla ulaştığı Kozluklu’ya "Sayın Kozluklu kayısı vardı da biz mi vermedik?" diyerek espri yaptı ve ekledi: "İlk fırsatta ülkemizin bu nadide ve de özgün değeri olan kayısıyı da yabancı konuklarıma takdim edeceğim, söz. Malatya'lı çok sayıda dostum var ve Malatya benim için ayrı bir öneme sahiptir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız