SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayısı ve Malatyaspor..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi, bu yıl on üçüncüsü kutlanacak fuar ve festivale ilişkin bir mesaj yayınladı.Malatyaspor Başkanı Tanrıverdi, fuar ve festival nedeniyle yayınladığı mesajda, kayısının sağlayacağı ekonomik girdinin güçlü bir Malatyaspor için de önemli olduğunu söyledi.

Tanrıverdi'nin mesajı şöyle:

“13’üncüsü kutladığımız Malatya Fuarı ve Uluslararası Kültür, Sanat ve Kayısı Festivali’nin tüm Malatyalılara hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Dünyanın en lezzetli kayısılarını yetiştiren Malatya’mızı, bu muhteşem meyvesinin yanı sıra kültürü, sanatı, tarihi ve folkloruyla tanıtacak organizasyonun düzenlenmesinde emekleri bulunan kişi ve kuruluşları yürekten kutluyorum.

Şehrimiz ekonomisine hayat veren kayısının hak ettiği değeri kazanmasını, üreticimizin alın terinin karşılığını almasını ve ülkemize giren döviz miktarının artmasını hepimiz istiyoruz. Üreticilerimizin kayısıdan hak ettiği oranda bir gelir elde etmesi kendilerine ve ailelerine daha mutlu bir yaşam, daha güvenli bir gelecek sağlayacaktır. İnsanlarımızın huzuru ve refahı güçlü ve büyük bir Malatya, güçlü bir Malatyaspor demektir.

Malatyaspor’un başarılı olması ve şehrimizi en iyi şekilde temsil etmesi gayesiyle yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Ancak, bu çabalar saygıdeğer Malatyalıların desteğiyle anlam kazanabilir. 2005-2006 yılında Malatyalılara güçlü bir Malatyaspor izletebilmek için kolları sıvadık ve kadromuza güç katacağını düşündüğümüz oyuncuları transfer ettik. Önümüzdeki sezon Malatya adını, en az kayısı kadar yükseklere taşıyacak, bir Malatyaspor’u hemşerilerimize izletmek istiyoruz.

Güçlü bir Malatyaspor kurmada ve yaşatmada başta Sayın valimiz Osman Derya Kadıoğlu ile belediye başkanımız Sayın Cemal Akın’ı hep yanımızda gördük. Bizleri bir an olsun yalnız bırakmadılar, destek sağladılar. Kendilerine minnet duyuyor, teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Malatyaspor’u Malatyaspor yapanları, siz gerçek Malatyalılar ve taraftarlar olduğunun bilincindeyiz. Taraftarlarımız olmadan, tribünlerimiz dolup Sarı-Kırmızılı bayraklarla donatılmadan, İnönü Stadı bir şenlik alanına çevrilmeden Malatyaspor’un maç kazanmasının, başarılar elde etmesinin hiçbir anlamı olmayacaktır. Sizleri tribünde görmek, tribünleri dolu görmek istiyoruz.

Güçlü bir Malatya, güçlü bir Malatyaspor için birlik ve beraberliğimizi sürdürelim, yılmadan, inançla birbirimize destek olmaya, dayanışmaya devam edelim."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız