SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayısı Yarışması 1 Gün Öne!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Fuarı ve Kayısı Şenlikleri etkinlikleri içerisinde yer alan "En iyi yaş kayısı yarışması", 11 Temmuz'da yapılacak. Daha önce 12 Temmuz olarak planlanan yarışmanın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın programı nedeniyle 11 Temmuz gününe alındığı bildirildi.

Tarım İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Kernek Parkı Göl Gazinosu'nda 11 Temmuz tarihinde saat 14.00'te düzenlenecek olan yarışmanın sadece "Hacıhaliloğlu" kayısı çeşidi dalında gerçekleştirileceği bildirildi. Daha önceki yıllarda, Kabaaşı ve Hasanbey cinsi kayısılarda da yarışma gerçekleştiriliyordu.

Yarışma sonunda birinciye 10 adet Cumhuriyet altını, ikinciye 7 adet Cumhuriyet altını, üçüncüye 6 adet Cumhuriyet altını, dördüncüye 4 adet Cumhuriyet altını, beşinciye ise 3 adet Cumhuriyet altını verileceği duyuruldu.

Yaş kayısı yarışmasına katılmak isteyen üreticilerin, boş kasaları İl Tarım ve İlçe Tarım Müdürlüklerinden teslim alarak yarışma günü saat 11.00'e kadar yarışma mahallinde hazır bulunmaları istendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız