SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayısıcılar Kongre Yaptı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Kuru Kayısıcılar ve Kuruyemişçiler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin başkanlığına Mustafa Haşmit (fotoğraftaki) seçildi.

Kuru Kayısıcılar ve Kuruyemişçiler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 7. olağan genel kurulunu yaptı. Dernek binasında yapılan genel kurula tek liste halinde gidildi. Genel Kurulda eski başkan Mustafa Haşmit, güven tazeleyerek 2. döneminde de yeniden başkan seçildi.

Genel kurul sonrası Mustafa Haşmiş başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Duran Kocaman, Halit Ertem, Aziz Demirhan ve Fatih Hasar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Eyup (7 yıl önce)
    Bu yıl kaysi hasadim az oldu taban fiyatın altında fiyatlarla elbistanlı Toptancılar kaysi üreticilere fiyatın 3.tl ile 6.tl olarak alım yaptıklarını söylediler bölge kaysi üreticileri kendi aralarında toplantı düzenledi toplati sonucunda kaysiciligin çok zahmetli bir iciliyi olması bakımının bir ayrı kuflet olmasi elde edilen kaydının emek ve masraflari karşılığında kar olasılığı yapılan emek ve masraflar göz önüne konukdugunda kazanç deyil zarar olduğuna karara bagladik hiç bir kurum ve dernek kararı olmamak kaydı ile bölge halkı kaysicilik yapmaktan vaz geçme kararı aldık bölgemizde 27000'küsür kaysi ağaçlarını kesme ve kışlık odun olarak bölgemizde ucuz yakacak odun ihtiyacını karsilayacagiz bundan sonraki dönemlerde bölgemizde ay çiçeği silaslik mısır ve genel tahıl üretimi yapacağız artık kaysi üretimi yapmayacağız siz Malatya kaysicilik dernek başkanına duyurulur keşke bu kararı 10'önce böyle bir tarafsız meclisimizde karara baglasaydik şimdi açlık sınırının altında kalmaz gurbetlerde surunmezdik tarafiniza duyurulur
    0
    0
    Yanıtla