SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayısıda Bitki Koruma Paneli

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:47:27
Kayısıda Bitki Koruma Paneli
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü tarafından düzenlenen “Kayısıda Bitki Koruma Sorunları ve Çözüm Yolları” konulu panel Cuma günü gerçekleştirilecek. 

Akademik eğitim faaliyetleri ve bilimsel araştırmalara yönelik çalışmalarının yanısıra bitki koruma alanındaki pratik etkinlikleri ile öne çıkan İnönü Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü, organize ettiği panel ile kayısı ağaçlarında koruma sorunlarını masaya yatıracak. 

Panel ile özellikle kayısı üreticisi çiftçilerin, zirai danışmanların ve Tarımsal Yayımı Geliştirme (TAR-GEL) Projesi kapsamında görevli kamu personelinin bilgilerinin güncellenmesine yönelik çalışmaları ile öne çıkan Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü,  düzenlenecek panel ile özellikle kış aylarında kayısı ağaçlarının korunmasına yönelik sunumlar yapılacak. 

Moderatörlüğünü İnönü Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Tursun’un yapacağı panelde ‘Kayısıda Bitki Koruma Sorunları ve Çözüm Yolları’ ana başlığı altında şu isimler sunum yaparak katılımcıları bilgilendirecek: 

Yrd. Doç. Dr. H. Diğdem Oksal – İnönü Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü Öğretim Üyesi 

Yrd. Doç. Dr. Fulya Kaya Apak - İnönü Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü Öğretim Üyesi 

Talip Yiğit – Ziraat Mühendisi – Kayısı Araştırma İstasyonu Müdürlüğü 

Şevket Fidan – Ziraat Mühendisi – Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Malatya İl Müdürlüğü 

Panel bugün (5 Aralık Cuma) belediye konferans salonunda saat 09.30’da başlayacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız