SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayısıda Fiyat Düşüyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:07:38
Kayısıda Fiyat Düşüyor
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya’nın dünyaca meşhur kayısısında hasat devam ederken, fiyatı da günden güne düşüyor.
 
Yeni olgulaşan Hasanbey ve Kabaaşı türü kayısılar paket paket il dışına hediyelik olarak gönderilirken, fiyat ise 2-4 TL arasında işlem görüyor. Sebze meyve pazarında kayısı satan İsmail Yıldız, kargo firmalarının bugün aldığı yaş kayısı kolisini ertesi gün teslim etmesi durumunda daha fazla il dışına gönderileceğini belirtti. Manav Hamit Erbaş ise, “Hafta başından beri pazara gelen yaş kayısı genelde hediyelik, sofralık olarak alınıp Malatya dışına gönderiliyor” diyerek, fiyatın kayısının kalitesine ve cinsine göre 2 ile 4 TL arasında perakendede satıldığını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız