SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sebze ve Meyve de Gönderdiler

0
Güncellendi - 2016-01-29 18:03:08
Sebze ve Meyve de Gönderdiler
A- A+ PAYLAŞ

Doğu ve Güneydoğu’da terörle mücadele eden güvenlik güçlerine kayısıdan sonra bu kez de sebze ve meyve desteği verildi. Battalgazi Belediyesi, esnafların ve AKP Gençlik Kolları’nın katkıları ile 2 ton sebze ve meyveyi, operasyon bölgesindeki güvenlik güçlerine gönderdi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın, vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletin huzuru için terörle mücadele eden güvenlik güçlerine gönderdiği kayısı sonrası, Malatya Sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği ve esnaflardan gelen talep üzerine AKP Battalgazi Gençlik Kolları’nın katkıları ile toplanan sebze ve meyveler, Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Doğu ve Güneydoğu’da terörle mücadele eden güvenlik güçlerine gönderildi. Burada konuşan Malatya Sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği Başkanı Celal Akbay, “Battalgazi Belediyesinin Doğu’daki güvenlik görevlileri için başlattığı kampanyaya bizde buradaki esnaf arkadaşlarımız adına elimizden geldiği kadar katkı sunmaya çalışacağız. 4 kalem de kendimizi odakladık. Patates, soğan, elma ve portakal. Her birinden yaklaşık birer ton kadar Battalgazi Belediye Başkanlığımıza teslim ettik. Bunların gerekli yerlere ulaşacağına inancımız tamdır. 50 esnaf arkadaşımızın katılımı ile bu yardımı yaptık” dedi.

AKP Battalgazi Gençlik Kolları Başkan Vekili Abdullah Akbay ise, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın örnek davranışını desteklediklerini belirterek, “Battalgazi AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı olarak Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’ın başlatmış olduğu Doğu Anadolu Bölgesindeki güvenlik güçlerine yardıma bizlerde katkıda bulunmak istedik. Malatya Sebze Meyve Komisyoncular Derneği ve Battalgazi Gençlik Kolları olarak bizde doğudaki güvenlik mensuplarının kullanmaları için sebze ve meyve yardımında bulunduk. Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a başlattığı bu kampanyadan dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Malatya Yaş Sebze ve Meyve Hali’nde bulunan esnaflarından Mehmet Akbay’da, “Öncelikle Battalgazi Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bu yardıma sebep olan kendisi. Buradaki esnaf arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Onların da katkısı oldu. Cenab-ı Allah orada yaşayan kardeşlerimizin de yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.

Malatya Yaş Sebze ve Meyve Hali esnaflarından ve Kernek Mahalle Muhtarı Metin Türkoğlu ise, “Burada Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a gösterdiği duyarlılıktan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Dernek başkanı arkadaşımızda bizlere önderlik etti. Tek tek tüm komisyoncu arkadaşlarımızı gezerek destek aldık. Sağ olsun onlarda gereken yardımı yaptılar” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız