SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayısılı Ekmek Çıktı

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:33:54
Kayısılı Ekmek Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul’da yaşayan Malatyalı İşadamı Hasan Eren, memleketinin tanıtımını yapmak için kayısılı ekmek üretti.

İstanbul’da yaşayan Malatyalı emekli İşadamı Hasan Eren, kayısıda ürün fazlalığı olduğu zaman üreticiyi düşünerek kafa yordu. Malatya Valisi Vasip Şahin ile görüşen Hasan Eren, Valilikten aldığı yazı ile İstanbul’da bilboardlarda 100 bilboard 300 reklam panosunda kayısının reklamını ücretsiz yaptırdı.

Hasan Eren, kayısı ekmek çalışmasına ilişkin şunları söyledi:

“İstanbul’da halk ekmek yetkilileri ile çalışma yapıp, poşet içerisinde 500 gram kayısı çekirdeği ve kayısı parçalarından oluşan ekmek üretimi gerçekleştirdik. İstanbul’da normal ekmeğin 300 gramı 1 TL’den satılırken, 500 gram kayısılı ekmeği Halk Ekmek 1.75 TL’den satmaya başladı.”

İstanbul’da yaşayan Malatyalıların Halk Ekmek’in ürettiği poşet içerisinde 500 gramlık kayısı ekmeğe rağbet göstermelerini istediklerini kaydeden Hasan Eren, “Halk Ekmek ve Migros’ta bulunan kayısı ekmeğin daha fazla satılıp, kayısının tüketiminin daha fazla artması için İstanbul’da yakınları bulunanlar kayısı ekmeğin üretiminde birbirlerini haberdar etsinler” ifadelerini kullandı.

Amacının, kayısıda ürün fazlalığı olduğu zaman fiyatının düşmemesi için tüketimin arttırılarak Malatya ekonomisine daha fazla katkıda bulunmak ve kayısı üreticisinin sorununa çözüm bulmada çorbada tuzunun olmasını istediğini söyleyen Hasan Eren, “Önümüzdeki günlerde İstanbul Halk Ekmek, kayısı ekmeğin reklam kampanyasını başlatacak” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız