SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayısılı Trafik Denetimi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, denetleme yapan trafik ekipleri, hata yapan sürücüleri uyardıktan sonra kayısı ikramında bulundular.

Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü görevlileri, Malatya-Elazığ karayolu Şehir gösteren mevkiinde denetim yaptılar. Komiser Ali Kapıkaya, yaz tatili nedeniyle trafiğin yoğunlaştığını belirterek, "Hata yapan sürücüleri ikaz etmek ve bilgilendirmek amacıyla denetimler yapıyoruz. Amacımız, vatandaşın mal ve can güvenliğini korumaktır"dedi.

Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri sürücülere üzerinde uyarı yazıları yazan kayısı ikramında da bulundular.

Paketinde; "Bu paketi sevdiğiniz biriyle paylaşmak ister misiniz? O halde trafik kurallarına uygun araç kullanınız" yazılı kayısıları verdikleri sürücüleri hız yapmamaları konusunda uyardılar.

Bu arada denetlemeler sırasında sürücülere trafik kurallarını içeren broşürler de dağıtıldı. Broşürlerde, emniyet kemerinin yararları anlatıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız