SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kayısıya Alternatif Önemli'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, bir günde iki ilçeye giderek, açılış yapıp incelemelerde bulundu.

Hekimhan İlçesi Beykent Köyü'nde içmesuyu tesisi açılına katılan Vali Daşöz, daha sonra Hekimhan İlçesi Öğretmenevi'nde düzenlenen ceviz yetiştiriciliğiyle ilgili toplantıya katıldı. Daha sonra Hekimhan İlçesi'nde serada yetiştirilen ceviz fidanlığını gezen Vali, burada ceviz fidanı da dikti. Vali ve beraberindekilere ceviz tatlısı da ikram edildi.

Hekimhan Cevizi'nin kaliteli olduğuna dikkat çeken Vali Daşöz, kayısıya alternatif ürünlere önem verdiklerini söyledi. Cevizcilik projesinin yaygınlaştırılması için çaba gösterdiklerini dile getiren Vali Daşöz, "Zahmeti az ve geliri iyi olan ceviz üretimi yaygınlaştırılmalıdır" dedi.

Hekimhan İlçesi'nden sonra Yazıhan İlçesi'ne giderek, bir bölümü hizmete açılan Yazıhan Devlet Hastanesi'nde inceleme yapan Vali Halil İbrahim Daşöz, hastanenin eksik kısımlarının da tamamlanarak önümüzdeki günlerde binanın tamamen hizmete açılacağını söyledi.

Yazıhan ilçesinde, eski sağlık ocağının onarılarak ilçe Emniyet Amirliği'ne dönüştürülmesi nedeniyle burayı da ziyaret eden Vali, Yazıhan'a ilçe emniyet amirliğinin kurulmasıyla emniyet alanında daha iyi hizmet verilmeye başlandığını vurguladı. Vali Daşöz, ilçe emniyet amirliği binasındaki nezarethaneyi basın mensuplarına da gezdirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız