SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayısıya Taban Fiyat Sözü!

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:27:18
Kayısıya Taban Fiyat Sözü!
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, seçim ziyaretleri kapsamında geldiği Hekimhan’da ilgiyle karşılandı. İnci’yi davul ve zurnayla karşılayan vatandaşlar sevgi gösterilerinde bulundu. 

Beraberinde Güzelyurt Belediye Başkanı ve CHP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Aliseydi Millioğulları, CHP İlçe Başkanı Kadir Sarıbaş ve parti yöneticileriyle birlikte CHP Hekimhan ilçe binasına gelen İnci, buradan Hasançelebi beldesine geçti. 

“KAYISIYA TABAN FİYAT UYGULAYACAĞIZ”

Hasançelebi’de  ilgi gören Hakan İnci, beldedeki kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşlara hitap etti. İnci, başta kayısı olmak üzere Malatya’nın sorunlarına değinerek, “Biz Malatya Büyükşehir Belediyesi’ni 31 Mart’ta aldığımızda, kayısıya taban fiyatı Malatya Büyükşehir Belediyesi verecek. Çiftçiyi kimsenin insafına terk etmeyeceğiz, tüccarlara boğdurmayacağız” dedi. 

Kayısının yanı sıra Malatya’nın nohut, fasulye, ceviz, elma gibi diğer ürünlerinin de hak ettiği değere ulaşması için çalışacaklarını belirten CHP Büyükşehir Belediye Başkanı Hakan İnci, “Esenlik şirketi birilerine çalışmayacak. Birileri oralardan nemalanıp, gelip bir yerlere belediye başkanı olamayacak. Bu dönemde Malatya halkının, başta Sayın Başbakan olmak üzere herkese ‘Biz de buradayız’ diyeceklerini düşünüyorum” ifadelerini kaydetti.

HAKAN İNCİ’YE DAVUL ZURNALI KARŞILAMA 

Hasançelebi beldesinin ardından Başkınık köyünü ziyaret eden Hakan İnci, burada davul ve zurnayla karşılandı. Köylülerin yoğun ilgi gösterdiği İnci, vatandaşlarla birlikte halay çekti. Başkınık köylülerine hitaben bir konuşma yapan CHP’li İnci, “31 Mart sabahı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığına geldiğimizde hepinizi davul ve zurna eşliğinde şehir merkezine bekliyorum” diye konuştu. 

CHP MALATYA’YI KAZANMAYA ÇOK YAKIN 

Daha sonra Köylü köyünü ziyaret eden CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, burada yaptığı ziyaretlerin ardından Akmağara, Taşoluk, Güvenç ve Basak köylerini gezdi. Köylerde büyük ilgiyle karşılanan İnci, projelerini anlatarak, “CHP olarak Malatya belediyesini kazanmaya ilk kez bu kadar yakın durumdayız. Sizlerin bu desteği ve ilgisi sayesinde başaracağımıza inanıyoruz” dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız