SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayısıya Vefat İlanı!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki yerel gazetelerin birçoğunda, 12 Temmuz Çarşamba günü "Acı Kaybımız" başlığıyla tam sayfa yayınlanan vefat ilanındaki kayıp, "Kayısı" idi. İlanın altında, CHP Malatya Milletvekilleri Mevlüt Aslanoğlu ve Muharrem Kılıç'ın imzaları yeraldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya ziyaretinin gerçekleştiği günde yayınlanan ilanda "Malatya'nın gözbebeği, ekmeği, suyu, taşının toprağının sebebi, Türkiye'ye 5 yılda 1 milyar dolar kazandıran, güçlü, yiğit, tatlı dilli, güler yüzlü, 60 bin ailenin, 350 bin üreticinin babası Kayısı vefat etmiştir.." girişinden sonra, "Bundan 3 yıl önce 'donarak' yakalandığı elim hastalığa yeni düşen 'Kayısı'nın göz göre göre ölüme terkedilişi tüm Malatyalıların derin yarasıdır.."denildi.

Başbakanın da katılacağı AKP İl Kongresi'nin başlama saati olan 12 Temmuz Çarşamba günü saat 13.00, ilanda kayısının defnedileceği saat olarak belirtildikten sonra, "Aynı tarihte Malatya ziyaretinde bulunacak olan Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da KAYISI'mız için bir Fatiha duasını eksik etmeyeceğini umuyoruz. Cenazeye çiçek gönderilmemesi, gelecek kuşakların bu acıyı bir daha yaşamaması için dua edilmesi rica olunur..Tüm Malatya'nın ve Türkiye'nin başı sağolsun" ifadelerine yer verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız