SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayıt Tarihleri Açıklandı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İnönü Üniversitesi'ni kazananlar için kayıt tarihleri açıklandı.

İnönü Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, kayıtların 1 Eylül ile 6 Eylül tarihleri arasında yapılacağı belirtildi. Kayıtla ilgili ayrıntılı bilginin üniversitenin internet adresinden öğrenilebileceği de kaydedildi. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Üniversitemiz, 450 bine ulaşan nüfusuyla bir büyük şehir hüviyetine ulaşmış Malatya ilimizin güzide kurumlarından biridir. 7 fakültesi, 1 Sağlık Yüksekokulu 9 Meslek Yüksekokulu ve 17 bin civarında öğrencisi ile orta büyüklükte olan üniversitemiz, siz gençleri de arasına aldığında daha da büyüyecektir. Aramıza katılacağınızdan dolayı büyük onur duyduğumuzu belirtmek isterim. Üniversitemize kayıt yaptırdıktan sonra sizler de İnönü Üniversiteli olacaksınız. Takdir edersiniz ki üniversiteli olmak ülkemizde seçkin bir birey olmanın temel koşullarından biridir. Ancak bu temel nitelik, bir takım sorumlulukları da getirmektedir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız