SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaymakam Adayının Ölümü..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında kaymakam adayı 2 kişiden biri öldü, 1 Teğmenin de aralarında bulunduğu 4 kişi de yaralandı. erhaç Havaalanı yolu üzerindeki kazada da bir kadın hayatını kaybetti.

KAYMAKAM ADAYI ÖLDÜ..
Edinilen bilgiye göre, Elazığ'dan Kayseri'ye giden Mehmet Aktaş (23), yönetimindeki 38 HH 866 plakalı otomobil, Darende - Malatya karayolunun 28. kilometresi Ağıllar mevkiinde, yaklaşık 30 metre yüksekliğindeki uçuruma devrildi.

Kazada, otomobilde bulunan ve bir süre sonra dil eğitimi için İngiltere'ye gideceği öğrenilen 26 yaşındaki Yozgat'ın Şefaatli İlçesi doğumlu kaymakam adayı Tolgahan Ertuğrul hayatını kaybetti.

Kazada otomobil sürücüsü Mehmet Aktaş ile otomobilde bulunan diğer kaymakam adayı Mahmut Aksoy (25) ve Kayseri'de görevli Teğmen Ünal Bayraktar (25) ile Cevat Uyanık (25) yaralandı. Yaralılar Malatya Devlet Hastanesi ve İnönü Üniversitesi'ne sevk edildi.

Kaymakam adayı Ertuğrul ile otomobilde bulunan diğer kişilerin Elazığ'daki bir düğün töreninden Kayseri'ye döndükleri öğrenildi. Darende Kaymakamı Fahri Meral de, kaza yerinde incelemelerde bulundu.

Öte yandan, Malatya Vali Yardımcısı Abdullah Küçük de hastaneye gelerek, kaza ile ilgili bilgi alıp, yaralılara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. (Haber-foto İsmet UĞUR/DARENDE)

HAVAALANI YOLUNDA..
Bu arada, Erhaç Havaalanı yolu 24. kilometrede meydana gelen trafik kazasında da Ali Saraç yönetimindeki 46 FV 397 plakalı otomobil, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu yoldan çıkarak devrildi.

Kazada yaralanarak Beydağı Devlet Hastanesi'ne getirilen Remziye Saraç, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada yaralanan Ali ve Engin Saraç ise Beydağı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız