SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaymakam Budan Konuk Oldu

0
Güncellendi - 2016-02-23 00:40:38
Kaymakam Budan Konuk Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Gençlik Konseyi Başkanlığının düzenlemiş olduğu Kürsü Sende programına Kahramanmaraş Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan konuşmacı olarak katıldı.

Gençlik Konseyi Başkanı Ahmet Bayduz konu ile alakalı açıklamalarda bulundu. Bayduz, "Biz Gençlik Konseyi temsilcileri hep çalışmayı sevdik , pozitif düşündük,  mütevazi olmayı seçtik ve her zaman eleştiriye açık olduk. Ama hiç kuşkusuz en büyük ortak özellikliğimiz her zaman yeniliklere açık olmak ve yenilikçi düşüncelere ayak uydurmamızdır. Haftalardır üzerinde çalışmalar yapmış olduğumuz, Kürsü Sende Programı için gerek siyasete yön vermiş, gerek bürokratik anlamda ün kazanmış ve gerek İş dünyasının önde gelen isimlerini Gençlik Konseyimizin Gençleri ile buluşturmanın sevincini yaşıyoruz. Bugünki konuğumuz Malatyamızın en sevilen isimlerinden ve Mülki İdare Amiri olan Kahramanmaraş/Afşin Kaymakamı Sayın Ali Edip Budan bey oldu. Onların başarıya nasıl baktıkları ve başarıyı nasıl yakaladıklarının kısa hikayesini ise yine onlardan dinledik. Bizi kırmayıp gençler için onların her anına ortak olmak için aramıza katılan ve Gençlik Konseyi ailesine destek olan her anlam da başarı için tüyo veren değerli Kaymakamımıza teşekkür ediyorum. " diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız