SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaymakam da Yolda Kaldı

A- A+ PAYLAŞ

Pazar gününden itibaren aralıklı olarak devam eden kar yağışı nedeniyle yolları kapalı köy sayısı yeniden artarken, il merkezinden ilçesine dönmekte olan Pütürge Kaymakamı ile yaklaşık 20 araçlık konvoyun Kubbe Dağı mevkiinde bir süre yolda kaldıkları bildirildi.

150 KÖY YOLU KAPALI..
Pazar günü öğleden sonra başlayan ve aralıklı olarak devam eden, Salı günü de özellikle ilçelerde, köylerde etkisinin fazla olacağı bildirilen kar yağışı nedeniyle, Pazartesi günü öğle saatlerine kadar yolu kapanan köy sayısının yeniden 150'ye ulaştığı bildirildi.

Merkezin 48 köyünden 9'unun, Akçadağ'ın 65 köyünden 20'sinin, Arapgir'in 40 köyünden 4'ünün, Arguvan'ın 39 köyünden 2'sinin, Darende'nin 44 köyünden 17'sinin, Doğanşehir'in 24 köyünden 19'unun, Doğanyol'un 13 köyünden 5'inin, Hekimhan'ın 48 köyünden 27'sinin, Pütürge'nin 58 köyünden 43'ünün, Yeşilyurt'un 18 köyünden 4'ünün ulaşıma kapandığı, Pazartesi günü itibarıyla Battalgazi, Kale, Kuluncak ve Yazıhan'da kapalı köy yolunun olmadığı bildirildi.

İl genelinde toplam 478 olan köylerin yollarının ulaşıma açık tutulması, kapalı olanların açılması için 18 kar mücadele ekibinin çalışma yaptığı belirtildi.

KAYMAKAM YOLDA KALDI..
Malatya’nın Pütürge ilçe kaymakamı Mustafa Irmak da, aşırı kar ve tipiden dolayı makam aracının içinde bir süre yolda mahsur kaldı.

Edinilen bilgilere göre, Malatya-Pütürge Karayolu’nun Kubbe Dağı mevkiinde Malatya’dan Pütürge’ye gitmekte olan yaklaşık 20 araç ile birlikte Pütürge Kaymakamı Mustafa Irmak, yoğun kar ve tipiden dolayı yolda mahsur kaldı. Araçlar, yardım istenilen Karayolları ekiplerinin yardımı ile kurtarıldılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız