SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kaymakam Parti Başkanın Kolunda!'

A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Malatya'da 2 gün bazı ilçe ve köyleri dolaştıktan sonra izlenimlerini TV Malatya Haber Müdürü Rıfat Gökçe'ye anlattı.

AKP'Lİ VEKİLLE KARŞILAŞMA..
Doğanşehir Kurucaova'da vatandaşlarla görüşürken, AKP Milletvekili Ömer Faruk Öz'ün de geldiğini belirten Aslanoğlu, bu karşılaşma ve vatandaş tepkisini şöyle aktardı:

“Adıyaman'ın Koçali Köyüne giderken Kurucuova’ da durduk. Vatandaş dişlerini gösterdi, dişlerimizi kırdılar diyor.Bir diğeri ayakkabısını gösterdi 5 yıldır bu ayakkabıyı giyiyordum dedi.Biz kalkarken AKP Milletvekili Ömer Faruk Öz geldi tepkiyle o’na anlatırlarken bölgeden uzaklaştım. İşte iyi dedikleri ekonomi…”

"ÇOK KIRGINIM.."
Aslanoğlu, Yazıhan'da yapımına katkı sağladığı Sağlık Ocağı'nın resmi açılışının özellikle yapılmadığını öne sürerek, “Yazıhan’da ne şartlarda sağlık ocağı yaptırdığımı bir ben biliyorum, Birde Allah…Yazıhan’ın Ak Partili belediye başkanına sorabilirsiniz çektiklerimi.Bitti ama benim ismim geçiyor ben yaptırılmasını sağladım diye açmıyorlar. 1 Yıldır hizmet veriyor ama resmen açılmadı. Çok kırgınım…”dedi.

KAYMAKAM PARTİ BAŞKANININ KOLUNDA..
Aslanoğlu, bazı devlet memurlarının bu özelliklerini yitirdiklerini, partinin memuru gibi çalıştıklarını belirterek, “Devlet memuru, devletin memuru olacak.Bir ilçede Kaymakam Ak Parti ilçe başkanının koluna girmiş dolaşıyor.Böyle şey olmaz.Ahlaki değil…Sen orada devleti temsil ediyorsun.Bu olmaz…Ben gördüğüm şeyi söylerim ayıptır böyle bir şey… Gözlerimle gördüm.”diye konuştu.

"BİR GÜN ÖNCE YALVARDIM"
Sorunlara duyarsız kalındığını da belirten Aslanoğlu, bu konuda da şu iddiada bulundu:

“Kayısıda bir zarar var diyoruz,bakan yok.Fuar açılışı için gelecekmiş sayın Bakan Malatyaya.Bir gün önce mecliste yanına gidip yalvardım.Sayın bakan bir zarar var bunun adını koyun dedim.Geldi ve geri döndü.Ziraat Oda başkanını konuşturmamışlar.Adam bilgi verecek verememiş. İşte belgesi ( elindeki resmi yazıyı göstererek) Meteorolojiden bilgi aldık Nisan ayında bir dönem 70 kilometre hızla fırtına, bir dönem – 2 dereceyi bulan don yaşanmış..”

BİR GÜN ÖNCE ARADILAR..
Bir süre önce AKP Malatya Milletvekilleri ve Malatya'dan bir grubun Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e yaptıkları ziyarete katılmaması konusuna da değinen Aslanoğlu, “Cumhurbaşkanı ziyaretine gidilecekmiş. Bir milletvekili arkadaş saat 16’da beni aradı.Bir sonraki gün saat 15 için davet etti.Ve dedi ki sivil toplum kuruluşları Cumhurbaşkanımızdan randevu alın diye talep etmiş. Aradım bir çok sivil toplum örgütünü böyle bir şey yok. Kendileri randevu alıyor, 24 saat öncede gelin diyorlar. Tabii bir de şu var hangi sivil toplum örgütleri ve neden davet edilmedi? ”dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız