SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaymakam Sorunları Dinliyor

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir Kaymakamı Barbaros Baran, köylerde iftar programlarına katılıp, hem vatandaşla iftar ediyor, hem de köylülerin sorunlarını dinliyor.

Doğanşehir'e geldiği ilk günden beri iftar çadırında halkla iftar açan kaymakam Barbaros Baran, sırasıyla her gün bir köyde iftar ediyor, ihtiyaç sahiplerine çeşitli yiyecek giyecek paketinden oluşan paketler bırakıyor. Resmi kurum müdürlerini de yanına alan Baran eksiklikleri yerinde görüyor gerekli notlarını alıyor. Köylüleri bir araya toplayarak sorunlarını dinleyen Baran'ın bu hareketinden köylüler memnun. Altıntop köyünde iftarda vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunları dinleyen Kaymakam Barbaros Baran, köylerde olan problemleri çözmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Vatandaşın sorunlarını kendilerinin soruları gibi gördüklerini ifade eden Doğanşehir Kaymakamı Barbaros Baran, "Ben Konyalıyım. Siz Doğanşehirlisiniz. Sizlere hizmet etmek için gönderildim. Sizlere kanunlar çerçevesinde hizmet etmek benim vazifemdir. Sıkıntılarınız olursa direk bana gelin ve anlatın" dedi.

İftar yemeği için köye gelen Kaymakam ve resmi kurum müdürlerine teşekkür eden Köy Muhtarı Mustafa Demircan, sorunların hızlı bir şekilde çözülebilmesi için bu türlü faaliyetlerin her zaman devam etmesi gerektiğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız