SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaymakam Unutmadı

A- A+ PAYLAŞ

Kaymakamdan kaymakamı sorup, ev sorununu anlatan Zöhre Nine, yeni evine kavuşurken, anahtar tesliminde büyük bir mutluluk yaşadı.

Hekimhan ilçesi Kaymakamı Ramazan Fani, Yukarısaz köyüne giderken yola çıkan 85 yaşındaki Zöhre Kıraç adlı yaşlı kadının "Kaymakam gelecekmiş oğul, beni ona götürür müsünüz?" demesi ile gündeme gelen ve bir anda basın yayın organlarında "Kaymakamdan kaymakamı sordu" bağlığı ile yer alan olay, mutlu son ile noktalandı.

Geçtiğimiz Ağustos ayında, meydana gelen karşılaşmada, yaşlı kadın tek başına yaşadığını vurgulayarak, "Benim damım başıma çökecek. Yardım isteyeceğim, beni Kaymakama götürün" demişti.

Zöhre ninenin bu isteğini kış öncesi yerine getirmek üzere kolları sıvayan Hekimhan Kaymakamlığı ise evin yerine yenisini yaparak, anahtarını da yaşlı kadına verdi.

Zöhre ninenin sevincinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Kaymakam Ramazan Fani, sosyal devlet olmanın gereği olarak yaşlı, hasta, dul ve yetim vatandaşlarımızdan fakru zaruret içerisinde bulunanlara devletin şefkat elini öncelikli olarak uzattıklarını, bu kapsamda Hekimhan ilçesinde 2 yıl içerisinde 65 vatandaşa barınma yardımı yaptıklarını, Zöhre teyzenin de bu vatandaşlardan biri olduğunu ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız