SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaymakama Göz Ameliyatı

0
Güncellendi - 2018-02-16 01:51:23
Kaymakama Göz Ameliyatı
A- A+ PAYLAŞ

Arapgir Kaymakamı Salih Sak, yeni teknoloji ile gözlüklerden kurtuldu

Arapgir İlçe Kaymakamı Salih Sak (sağdaki), Gözde Hastanesi’nde başarıyla uygulanan lazer tedavisi ile günlük hayatta kullandığı gözlüklerine veda etti.

Gözde Sıtmapınarı Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Mete Açıkgöz, Excimer Lazer ile günlük hayatta kullanılan gözlüklere veda edildiğini söyledi. Açıkgöz, gözlüklerden kurtulmanın en etkin yolunun no touch lazer olduğunu kaydederek, “Excimer Lazer yöntemi, uzak-yakın ve astigmat tedavisi yapan, 25 yıldır Türkiye’de güvenle uygulanan bir sistemdir. Şuan ki güncel sistem kendisini o kadar geliştirdi ki her bir hastanın tedavisi artık saniyeler içerisinde yapılabilmektedir” dedi.

Başarıyla uygulanan tedavi yöntemiyle kendilerine başvuranların kısa süre içerisinde gözlüklerden kurtulduğunu ifade eden Açıkgöz, “Arapgir İlçe Kaymakamı Salih Sak uzun yıllardır gözlük kullanıyor. Gözlükten kurtulmak için bize başvurdu. Kaymakamımıza ağrısız ve acısız olan Lasik yöntemiyle dakikalar içerisinde gözlükten kurtardık” dedi.

Arapgir İlçe Kaymakamı Salih Sak, uzun yıllardır gözlük kullandığını ifade ederek, “Gözlük bana üniversite sınavının bir armağanı diyebilirim. Yıllardır bu ameliyatı düşünüyordum. Tecrübe edenlerle görüştüm. Gelişen teknoloji ve Mete hocanın ününden dolayı geldim. Hocamıza ve ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mustafa Topdağ (6 yıl önce)
    Çok geçmiş olsun sayın kaymakamım.
    0
    0
    Yanıtla